Închide meniul

Pandemia nu i-a speriat, poliţia i-a arestat. Nouă fani ai lui Liverpool, reţinuţi după ce au sărbătorit în stradă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2020, 13:22

Pandemia nu i-a speriat, poliţia i-a arestat. Nouă fani ai lui Liverpool, reţinuţi după ce au sărbătorit în stradă!

Profimediaimages

Fanii lui Liverpool au sărbătorit în stradă

  • Liverpool a câştigat titlul după o pauză de 30 de ani
  • Fanii s-au adunat lângă stadionul Anfield
  • Poliţiştii au făcut precizări

Poliţia din Merseyside a anunţat că nouă fani au fost arestaţi. Aceştia au sărbătorit la maximum după succcesul Liverpool-Chelsea 5-3, la finalul căruia jucătorii lui Jurgen Klopp au primit medaliile de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

9 fani ai lui Liverpool au fost reţinuţi de poliţişti

"Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care au ascultat sfatul de a rămâne acasă şi de a privi la televizor festivitatea de premiere. Ofiţerii noştri au făcut, în noaptea trecută, nouă arestări în afara stadionului Anfield. Acestea au fost legate de infracţiuni, agresiuni, persoane care erau în stare de ebrietate sau conduceau sub influenţa drogurilor.

Marea majoritate a oamenilor prezenţi s-au comportat normal, iar mulţimea s-a dispersat până la 2 noaptea", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Merseyside, citat de Sky Sports.

Reclamă

"Ar trebui să sărbătorim cu toţii, împreună. Acasă, în siguranţă, să bei ce vrei. Dar trebuie să vă pregătiţi pentru o petrecere. Nu ştiu când va dispărea acest nenorocit de virus, dar atunci vom avea parte de o petrecere, toţi, împreună. Asiguraţi-vă că veţi fi gata atunci! Mulţumesc foarte mult", le-a transmis Klopp fanilor.

Reclamă

Liverpool a câştigat de 19 ori titlul în campionatul Angliei, ultima dată în 1990. Sezonul trecut a ratat incredibil primul loc. A adunat 97 de puncte, dar a avut cu unul mai puţin decât Manchester City.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute