Închide meniul

Pandemia nu îi sperie pe jucătorii lui Napoli: "Trebuie să uităm de virusul ăsta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 10:18

Pandemia nu îi sperie pe jucătorii lui Napoli: "Trebuie să uităm de virusul ăsta"

Zuma Press / Fabrizio Carabel via Hepta

Giovanni Di Lorenzo nu se teme de coronavirus

"Nu mă sperie ideea de a reveni pe teren. Vom începe antrenamentele şi este foarte bine. Nu mă tem de reprecusiuni. Trebuie să uităm de virusul ăsta. Va trebui să fim atenţi o vreme, dar după ce starea de urgenţă se va încheia, viaţa va reveni la normal", a declarat Giovanni Di Lorenzo pentru La Repubblica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii, mai aproape de a învinge pandemia

Italia a înregistrat sâmbătă cel mai mic număr de decese raportate cauzate de coronavirus în ultimele două săptămâni. La Napoli, lumea este mai relaxată, iar străzile sunt populate. Di Lorenzo nu încalcă totuşi regulile de carantină. 

"Eu stau acasă şi sunt sănătos. Ultimele date arată o uşoară îmbunătăţire a situaţiei, dar trebuie să fim în continuare precauţi şi să nu credem că s-a terminat", a spus fotbalistul lui Napoli. 
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Krasniqi şi Rrahmani, răsturnare incredibilă de scor. Chiricheş s-a accidentat şi a fost schimbat! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și