Închide meniul

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2024, 13:14

Reclamă
Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

Panetolikos - AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii lui AEK, în timpul unui meci/ Profimedia

Panetolikos – AEK, duelul din etapa a 7-a a campionatului Greciei, va fi live video în AntenaPLAY, de la ora 19:30. Echipa din Atena ţinteşte o nouă victorie, fiind fără eşec în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AEK este lider în Grecia, după şase etape disputate. Trupa lui Matias Almeyda are 14 puncte, cu unul mai mult faţă de rivalele PAOK şi Olympiacos.

Abonaţii AntenaPLAY pot urmări aici meciurile din campionatul Greciei!

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)

În etapa precedentă, AEK a învins-o pe Panathinaikos. Liderul Greciei s-a impus clar, cu scorul de 2-0. În acest sezon, AEK nu a înregistrat niciun eşec, and patru victorii, în şase meciuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, şi Panetolikos traversează o formă bună, fiind fără eşec de patru runde. Formaţia din Agrinio se clasează pe locul cinci, cu opt puncte acumulate, după şase meciuri jucate.

Reclamă
Reclamă

În sezonul trecut, AEK a câştigat partida din tur cu Panetolikos. Trupa lui Almeyda s-a impus cu un categoric 3-0. În retur, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce AEK a condus cu 2-0.

Capul de afiş al etapei a şaptea din Grecia este ţinut de derby-ul Panathinaikos – Olympiacos. Partida se va disputa mâine, de la ora 20:30, şi va fi live video în AntenaPLAY.

Echipele probabile:

Reclamă
  • Panetolikos: Chaves – Sielis, Pantelakis, Stajic – Mavrias, Liavas, Perez, Bouzoukis, Silva – Diaz, Lomonaco
  • Antrenor: Giannis Petrakis
  • AEK: Strakosha – Rota, Vida, Callens, Pilios – Szymanski, Pereyra – Eliasson, Pineda, Koita – Pierrot
  • Antrenor: Matias Almeyda

Tot în AntenaPLAY se va vedea şi meciul echipei lui Răzvan Lucescu. PAOK vrea să treacă peste eşecul suferit în duelul cu FCSB şi ţinteşte victoria în duelul de pe terenul lui Levadiakos. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:52

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo: „Buffon de România!”

14:46

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și