Închide meniul

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2024, 20:46

Reclamă
PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

PAOK - Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30)

Colaj Răzvan Lucescu şi jucători PAOK - Profimedia Images

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:30. Primul mare derby al sezonului de Superligă pentru Răzvan Lucescu vine în etapa a patra, atunci când se vor întâlni două dintre cele mai iubite echipe din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana din sezonul trecut are parte de un start de sezon perfect, cu trei victorii în primele trei etape. Răzvan Lucescu speră ca seria să se prelungească şi după duelul cu Panathinaikos, echipă ce a acumulat doar patru puncte.

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY

În etapa a patra se întâlnesc două dintre echipele cu cele mai valoroase loturi din Superliga Greciei, una cotată la un total de 485 de milioane de euro. Lotul lui Panathinaikos este cel mai scump (106 milioane de euro), în timp ce jucătorii lui Lucescu valorează un total de 92 de milioane de euro.

Adversara campioanei FCSB din Europa League are un obiectiv clar pentru acest sezon: câştigarea unui nou titlu în Grecia, al cincilea din istoria clubului şi al treilea sub conducerea lui Răzvan Lucescu.

Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Format nou

Din sezonul 2024-2025, Superliga din Grecia va avea un nou format. După sezonul regulat, vom avea parte de două play-off-uri şi un play-out. Primele 4 formații din sezonul regulat se vor lupta pentru câștigarea titlului, dar și pentru un loc de cupă europeană.

Reclamă
Reclamă

Un al doilea play-off va fi disputat între ocupantele locurilor 5-8. De notat este faptul că doar în acest play-off se vor înjumătăți punctele acumulate în sezonul regulat, așa cum se întâmplă și în campionatul României.

În play-out se vor regăsi ocupantele locurilor 9-14, din sezonul regulat. Ultimele două formații din această fază vor retrograda în eșalonul secund al fotbalului din Grecia.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și