Închide meniul

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei! Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a marcat

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 23:28 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 10:17

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei! Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a marcat

PAOK s-a calificat în sferturile Cupei Greciei

Răzvan Lucescu/Hepta

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, este cu un picior în semifinalele Cupei Greciei, după ce a învins-o, în prima manșă, pe Panathinaikos, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă se va califica în semifinale, trupa lui Răzvan Lucescu o va întâlni pe câștigătoarea dintre Lamia și Apollon Paralimniou.

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei

Tabela de marcaj a fost deschisă de PAOK, în minutul 52, prin Brandon Thomas. Formația lui Răzvan Lucescu și-a majorat avantajul, în minutul 72, după ce brazilianul Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, a trimis mingea în plasă.

Taison (35 de ani) a fost transferat de PAOK, în urmă cu patru zile, liber de contract, de la Sport Club Internacional.

Răzvan Lucescu, fascinat de Taison

Răzvan Lucescu (53 de ani) s-a declarat încântat de transferul lui Taison, despre care spune că o poate ajuta pe PAOK, în primul rând, prin experiența sa.

Reclamă

„Mi-ar plăcea să fie pe bancă. Chiar și atunci când este folosit 15 minute poate oferi ceva diferit, știe să citească jocul. Cred că nu e nevoie să discutăm despre ceea ce a realizat în carieră. Pare să fie în formă, s-a antrenat cu fosta echipă. Ar trebui să împingem situația, suntem într-o mini-criză din punct de vedere al absențelor și poate că-l vom forța puțin mai mult decât ne-am dori”, a declarat Răzvan Lucescu, zilele trecute, despre Taison.

Răzvan Lucescu a revenit pe banca lui PAOK în vara lui 2021 și mai are contract până în 2024.

PAOK nu o duce bine în campionat

Formația antrenată de Răzvan Lucescu nu o duce la fel de bine și în campionat, aceasta aflându-se pe locul 4, cu 36 de puncte obținute, la nouă lungimi în spatele liderului Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3

În următorul meci de campionat, PAOK o va întâlni, în deplasare, pe Panathinaikos. Partida este programată duminică, de la ora 19:30.

La „cârma” lui PAOK, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și