Închide meniul

Răzvan Lucescu a refuzat să preia o echipă din Anglia! Anunțul de ultimă oră făcut de britanici

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 17:55

Răzvan Lucescu a refuzat să preia o echipă din Anglia! Anunțul de ultimă oră făcut de britanici

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a refuzat să preia o echipă din Anglia. Este vorba despre Hull, formație care evoluează în Championship. Britanicii au anunțat astăzi că antrenorul român, în prezent la PAOK, s-a aflat pe lista conducătorilor lui Hull, în plin sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă oferta era foarte tentantă, Lucescu Jr. a decis să refuze și să își continue aventura pe banca lui PAOK.

Răzvan Lucescu a refuzat să preia o echipă din Anglia!

Potrivit londonworld.com, patronul lui Hull, Acun Ilicali, a avut 3 nume pe lista posibililor antrenori, după despărțirea de Shota Arveladze. Răzvan Lucescu, Rob Edwards și Liam Rosenior sunt tehnicienii pe care oficialii clubului englez i-au avut în vizor.

Potrivit presei din Anglia, Lucescu i-a impresionat pe englezi cu stilul său de joc extrem de organizat, precum și cu rezultatele excelente obținute în primul mandat la cârma lui PAOK. În ciuda interesului uriaș venit din Championship, tehnicianul român a refuzat oferta, cu motivul că nu își dorește să preia o echipă la mijlocul sezonului, anunță publicația greacă metrosport.gr.

Hull se află pe locul 21 în liga a doua engleză, la un singur punct deasupra zonei retrogradării, după 18 etape.

Reclamă

Conducătorii lui Hull s-au reorientat repede și l-au instalat pe banca tehnică pe Liam Rosenior, care ultima oară o pregătise pe Brighton.

Între timp, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu se află pe locul 5 în campionatul Greciei, după 10 etape. Formația românului are de recuperat 14 puncte față de liderul Panathinaikos.

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2!

Recent, Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2. Echipa românului a câștigat derby-ul “de foc” din Grecia, iar la final, Lucescu a intrat într-un schimb acid de replici cu un reporter. Antrenorul de 53 de ani a luat “foc” la una dintre întrebările primite la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Bucuria lui Răzvan Lucescu de după victoria uriașă în fața lui Olympiacos a fost umbrită de întrebarea unui jurnalist.

”Vreau să ne spui de ce Olympiacos a adus jucători ca James Rodriguez, Marcelo şi Bakambu dacă întâlneşte echipe care joacă precum PAOK, cu cruzime şi lipsă de fair-play?”, a fost întrebarea primită de Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

Tehnicianul român a răbufnit și a intrat într-un dialog furibund cu jurnalistul respectiv, iar în cele din urmă s-a ridicat de la masă și a plecat.

Răzvan Lucescu nu i-a iertat nici pe cei din Federația și Comisia Arbitrilor din Grecia pentru deciziile care, în viziunea românului, avantajează rivalele lui PAOK din Atena.

“Nu am fost fair-play? Am câştigat! Cred că ar trebui să vă fie ruşine ţie, celor de la Federaţie şi celor din Comisia Arbitrilor. Ce spui tu nu reflectă realitatea. Echipei mele nu i-a fost acordat un penalty care a fost de 10 ori mai clar decât orice penalty acordat vreodată, mai ales echipelor din Atena.

Sunt penalty-uri acordate, apoi la VAR e întoarsă decizia. Nu ştiu ce vorbesc arbitrii între ei. Ar trebui să înţelegi mai bine şi să-ţi faci meseria înainte să întrebi astfel de lucruri. Am văzut lucruri incredibile. Uită-te la fapte, nu o ataca pe PAOK!

Răzvan Lucescu s-a certat cu un jurnalist, la conferință

Mai rămâne doar ca echipele din Atena să primească penalty după o adiere de vânt. Aşa că mai bine ar trebui să te gândeşti cum decurg meciurile. Am jucat mai bine astăzi, am câştigat meciul”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă, citat de orangesport.ro.

Reclamă

“Ar trebui să ai mai mult respect pentru jurnalişti, au şi ei punctul lor de vedere”, i-a replicat jurnalistul lui Răzvan Lucescu.

“Când mă vei respecta, atunci te voi respecta şi eu!”, a răspuns românul.

“Eu nu am vorbit urât cu tine, tu ai făcut-o”, a fost replica reporterului, în urma căreia Lucescu s-a ridicat și a plecat de la conferință.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și