Închide meniul
NEWS ALERT

Papu Gomez a fost suspendat pentru 2 ani, după ce a fost prins dopat. Ce s-a întâmplat cu campionul mondial

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 15:01

Papu Gomez a fost suspendat pentru 2 ani, după ce a fost prins dopat. Ce s-a întâmplat cu campionul mondial

Papu Gomez a fost suspendat pentru 2 ani, după ce a fost prins dopat

Papu Gomez, în timpul unui meci pentru Monza / Profimedia

Papu Gomez a fost suspendat pentru 2 ani, după ce a fost prins dopat. Starul celor de la Monza, care a câștigat Cupa Mondială alături de Argentina, în 2022, nu va mai putea juca pentru formația din Serie A, având în vedere sancțiunea primită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cariera argentinianului este în pericol, având în vedere că acesta a ajuns la vârsta de 35 de ani. În momentul în care suspendarea îi va expira, jucătorul născut în Buenos Aires va avea vârsta de 37 de ani.

Papu Gomez a fost suspendat pentru 2 ani, după ce a fost prins dopat. A fost depistat pozitiv în luna noiembrie 2022

Potrivit informațiilor oferite de publicația relevo.com, Papu Gomez a fost depistat pozitiv la un test anti doping în luna noiembrie a anului 2022, înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Tot jurnaliștii sursei menționate anterior au publicat și varianta fotbalistului, pentru substanțele care au fost depistate în corpul său:

„Cu câteva zile înainte de un antrenament al celor de la Sevilla, Papu Gomez nu s-a simțit bine într-o noapte și a luat un sirop de tuse de la unul dintre copii săi. Acesta nu s-a consultat cu doctorii clubului în legătură cu substanțele din care respectivul medicament era fabricat”, notează sursa menționată anterior.

Fotbalistul a fost depistat pozitiv în cadrul unei sesiuni de antrenamente, atunci când doctorii au pătruns în mod surprinzător de teren, pentru a efectua o investigație de acest gen asupra jucătorilor legitimați la Sevilla.

Reclamă

Atât Gomez cât și oficialii de la Sevilla ar fi știut despre această problemă încă din perioada testului, dar sancțiunea a fost anunțată abia în cursul acestei săptămâni.

Decizia nu ar fi însă una definitivă, iar pedeapsa atacantului de la Monza ar putea fi redusă, potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior.

După ce a fost depistat pozitiv, Papu Gomez s-a deplasat în Qatar, alături de echipa națională a Argentinei, acolo unde a participat la Cupa Mondială. În cadrul turneului final a prins 109 minute pentru selecționata care avea să câștige competiția.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar

Selecționata din Argentina s-a duelat cu echipa națională din Paraguay, în cadrul preliminariilor din America de Sud, pentru Cupa Mondială din anul 2026. În acel meci, Antonio Sanabria a avut o ieșire de-a dreptul șocantă, după un conflict cu câștigătorul a 7 Baloane de Aur.

În minutul 85 al duelului câștigat de către selecționata condusă de către Lionel Scaloni, Lionel Messi a avut un schimb de replici cu jucătorul din Paraguay Antonio Sanabria. După ce campionul mondial s-a întors cu spatele, adversarul acestuia l-a scuipat, iar Messi a aflat acest lucru abia la vestiare.

La finalul partidei, starul lui Inter Miami a condamnat gestul adversarului, dar nu a dorit să vorbească prea multe despre acest subiect. Lionel Messi a declarat că nu dorește să îl pună în centrul atenției pe fotbalistul legitimat la Torino, în Serie A.

„Sanabria? Mi-au zis la vestiar că cineva m-a scuipat. Adevărul este că habar n-am cine e băiatul ăsta. Aș vrea să nu vorbesc mai multe, ca să nu iasă el și să vorbească peste tot pentru a deveni cunoscut”, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și