Închide meniul

Parma – AS Roma 2-0 | Mihăilă, supergol din pasa lui Dennis Man! Victorie a echipei lui D’Aversa după aproape 4 luni

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 12:35

Parma – AS Roma 2-0 | Mihăilă, supergol din pasa lui Dennis Man! Victorie a echipei lui DAversa după aproape 4 luni

Profimediaimages

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

  • Parma, victorie cu AS Roma
  • Mihăilă, gol din pasa lui Dennis Man

Parma a reuşit surpriza etapei cu numărul 27 din Serie A. "Cruciaţii", cu Man şi Mihăilă titulari, au învins-o pe AS Roma cu 2-0 şi e la 3 puncte distanţă de ultimul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă a deschis scorul rapid, în minutul 9, din pasa lui Dennis Man. Hernani a majorat avantajul echipei sale, în minutul 55, după ce a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri.

În urma acestui rezultat, formaţia lui D'Aversa a acumulat 19 puncte în clasament şi speră în continuare la salvarea de la retrogradare. Succesul de astăzi a fost primul după aproape 4 luni. Anul trecut, pe 30 noiembrie, a fost înregistrată ultima victorie a celor de la Parma, scor 2-1 cu Genoa.

Reclamă

Parma – AS Roma 2-0

Min. 90: Final de meci. Victorie pentru Parma!

Min. 82: Valentin Mihăilă a fost schimbat cu Karamoh.

Reclamă

Min. 54: Hernani a dus scorul la 2-0! Execuţie fără probleme a fotbalistului brazilian.

Min. 53: Graziano Pelle a scos lovitura de la 11 metri, după un duel cu Ibanez!

Min. 47: Ocazie importantă Parma! Dennis Man a fost la un şut distanţă de primul gol în Serie A. Internaţionalul român nu a reuşit să înscrie din poziţie ideală.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: GOOOLLL PARMA! Valentin Mihăilă a înscris din pasa lui Dennis Man! Reuşită spectaculoasă la care au contribuit românii!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MIHĂILĂ!

Min. 1: A început meciul!

Parma: Sepe – Conti, Osorio, Bani, Pezzella – Hernani, Brugman, Kurtic – Mihăilă, Pelle, Man
Rezerve: Colombi, B. Alves, Brunetta, Busi, Cyprien, Dierckx, Grassi, Karamoh, Laurini, Sohm, Zagaritis, Zirkzee
Antrenor: Roberto D'Aversa

AS Roma: Lopez – Mancini, Ibanez, Kumbulla – Peres, Pellegrini, Villar, Spinazzola – Pedro, El Shaarawy – Dzeko
Rezerve: Fuzato, Mirante Calafiori, Cristante, Diawara, Fazio, Karsdorp, Mayoral, Pastore, Perez, Reynolds, Santon
Antrenor: Paulo Fonseca 

Știrea inițială

Reclamă

Parma – AS Roma va fi primul meci când Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt titulari împreună. Cei doi români împresionează de la meci la meci în Italia. Roberto D'Aversa, antrenorul "cruciaților" a decis să-i răsplătească pe amândoi. 

Adrian Mutu a dat verdictul în cazul românilor de la Parma. "Briliantul" crede că Man și Mihăilă au un potențial uriaș, dar trebuie să se adapteze la nivelul ridicat din Serie A.

Adrian Mutu: "Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt doi jucători de mare calitate"

"M-aș bucura foarte mult pentru ei. Am lucrat cu amândoi la U21 și sunt doi jucători de mare calitate. Trebuie să muncească mult pentru că au ajuns acum la un alt nivel. Nivelul de joc în Serie A este superior. Amândoi au calitate, dar acum sunt nevoiți să gândească de două ori mai repede pentru că ritmul jocului te obligă să faci asta", a declarat Adrian Mutu, pentru playsport.ro.

Mihăilă putea să fie decisiv în duelul din etapa precedentă, Fiorentina – Parma 3-3. Românul a marcat golul de 3-2 în minutul 90, dar Iacoponi a înscris în proprie poartă în prelungiri.

Și Dennis Man pare că s-a mai adaptat cu rigorile fotbalului italian. Fostul star de la FCSB a avut evoluții soldide când a intrat de pe bancă. 

Parma are nevoie neapărată de victorie. Echipa lui Man și Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte de primul loc care asigură salvarea.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de antrenorul Parmei

Roberto D'Aversa, antrenorul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma, a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi internaţionali români.

Antrenorul "cruciaţilor" este de părere că Mihăilă a confirmat valoarea sa, în timp ce Man mai are nevoie de o perioadă de adaptare. Totuşi, tehnicianul crede că fosta vedetă de la FCSB poate deveni un jucător important.

”Mihăilă arată în sfârșit ce jucător este. La Parma a venit cu o problemă, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului. Man a venit mai târziu, dar poate deveni un jucător foarte important pentru Serie A.

Are nevoie de timp pentru a produce un impact. Voi face multe evaluări până mâine dimineață, dar am încredere totală în fotbaliştii care vor începe titulari în meciul cu Roma”, a declarat Roberto D'Aversa

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus