Închide meniul

Parma – Bologna 0-3. Dennis Man, evoluţie ştearsă timp de o repriză. Valentin Mihăilă, ocazie mare. Echipa românilor, tot mai departe de salvare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 17:50

Parma – Bologna 0-3. Dennis Man, evoluţie ştearsă timp de o repriză. Valentin Mihăilă, ocazie mare. Echipa românilor, tot mai departe de salvare

profimediaimages

Dennis Man și Valentin Mihăilă, rezerve în Parma - Bologna

UPDATE: Dennis Man a jucat al doilea meci în tricoul Parmei. A bifat 10 minute, în deplasare, contra lui Napoli şi a debutat pe stadionul noii sale echipe la pauza meciului cu Bologna. Din păcate pentru Man, de fiecare dată Parma a fost învinsă fără să înscrie niciun măcar gol: 2-0 şi 3-0. Man nu a avut nicio ocazie importantă de a marca contra lui Bologna. În schimb, Mihăilă, intrat şi el în partea secundă, a fost aproape să înscrie pe finalul partidei. Parma a ajuns la patru înfrângeri la rând şi e penultima în clasament, la un punct de lanterna roşie, Crotone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Parma-Bologna s-a terminat victoria oaspeţilor cu scorul de 3-0.

UPDATE: Bologna a făcut 3-0, prin Orsolini, în minutul 90+2

UPDATE: Jasmin Kurtic i-a lăsat locul în minutul 71 lui Valentin Mihailă.

UPDATE: Dennis Man a fost introdus pe teren în startul reprizei secunde, în locul lui Mattia Bani.

Reclamă

UPDATE: Bologna își dublează avantajul de pe terenul Parmei. Barrow face "dubla".

UPDATE: Bologna a deschis scorul prin Barrow în minutul 15.

Dennis Man nu va bifa încă primul meci ca titular în Serie A. Românul poate intra doar de pe bancă în Parma – Bologna. Dacă va fi aruncat în luptă, Man are nevoie de o evoluție care să-l impresioneze pe antrenorul Roberto D’Aversa. 

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man și Valentin Mihăilă, rezerve în Parma – Bologna 

Man a apucat deja să debuteze în Italia. Fostul star din Liga 1 a jucat 10 minute în etapa precedentă cu Napoli în deplasare. Arădeanul nu s-a evidențiat atunci cu nimic, dar a dat o pasă spectaculoasă cu călcâiul în minutele de prelungire. 

Celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, este și el rezervă. Fostul fotbalist a jucat o singură partidă din postura de titular în Serie A, într-un eșec 0-3 cu Atalanta. Olteanul a mai jucat 90 de minute și a și marcat în duelul Parma – Lazio din “optimile” Cupei Italiei, pierdut de echipa lui cu 1-2. 

21 de milioane de euro a plătit Parma în total pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ei valorează 6,5 și, respectiv, 6 milioane de euro, conform Transfermarkt. 

Parma se luptă să evite retrogradarea 

Echipa lui Man și Mihăilă va avea o misiune dificilă în acest sezon. Parma este fără victorie de la sfârșitul lunii noiembrie și a ajuns pe penultimul loc în Serie A. Doar Crotone stă mai rău decât echipa lui Roberto D’Aversa.  

11 etape au trecut de la ultima victorie a Parmei în campionat. De atunci, aceasta a pierdut în șapte rânduri și a scos patru remize. -17 este golaverajul înregistrat de Parma în cele 11 meciuri fără victorie. 

După meciul cu Bologna, echipa lui Man și Mihăilă se va deplasa pe terenul celor de la Hellas Verona.  

Reclamă
Recomandări
  • Parma - Bologna 0-3
  • Man și Mihăilă au intrat după pauză

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și