Închide meniul

Parma – Crotone 3-4. Valentin Mihăilă a marcat din nou în Serie A! Internaţionalul român, protagonist într-un nou thriller în Italia

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 17:56

Parma – Crotone 3-4. Valentin Mihăilă a marcat din nou în Serie A! Internaţionalul român, protagonist într-un nou thriller în Italia

Valentin Mihăilă

Profimedia

  • Valentin Mihăilă, gol în Parma - Crotone 3-4
  • Internaţionalul român a ajuns la cota 3 în Serie A

Mihăilă a marcat în thriller-ul cu Crotone. În minutul 54, la scorul de 2-3 pentru oaspeţi, internaţionalul român a egalat cu un şut puternic din centrul careului. Totuşi, reuşita românului nu a fost suficientă. Parma e pe locul 19 în clasament, la un pas de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei reuşite, Mihăilă a ajuns la cota 3 în Serie A, după golurile cu AS Roma şi Fiorentina. De asemenea, românul a mai marcat şi în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio.

Reclamă

Cotat pe site-urile de specialitate la 8.5 milioane de euro, fosta vedetă a Craiovei a bifat 23 de apriţii în acest sezon, în toate competiţiile. În afară de cele 3 goluri, acesta a oferit şi 3 pase decisive. 

Reclamă

Dennis Man s-a accidentat în Parma – Crotone

Una caldă, alta rece pentru internaţionalii români. Mihăilă a marcat, însă conaţionalul Dennis Man s-a accidentat. Românul a fost înlocuit cu Gervinho în minutul 20. Oaspeţii conduceau cu 1-0, după golul marcat de Magallan, în minutul 14. 

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aproape de un transfer uriaş la granzii din Serie A

Parma este la un pas de Serie B, iar Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani), a vorbit despre viitorul celor doi internaţionali români.

Becali a lăsat de înţeles că Man şi Mihăilă se vor transfera la vară dacă "cruciaţii" nu îşi îndeplinesc obiectivul principal. Napoli, AS Roma, AC Milan sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi fotbalişti români.

"Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma.

Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club", a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”