Închide meniul

Parma – Genoa 1-2. Un nou eşec pentru echipa lui Man şi Mihăilă. A fost întrecere de goluri spectaculoase. Graziano Pelle a marcat din "foarfecă"!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 20:00

Parma – Genoa 1-2. Un nou eşec pentru echipa lui Man şi Mihăilă. A fost întrecere de goluri spectaculoase. Graziano Pelle a marcat din "foarfecă"!

profimedia

Man și Mihăilă

Acest rezultat o ţine pe Parma pe penultimul loc în campionatul Italiei. Echipa românilor are şanse tot mai mici să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Genoa 1-2

Min. 90: Final de meci. Parma a condus pe tabelă, dar oaspeţii au întors rezultatul. Galben-albaştrii sunt pe penultimul loc în Serie a!

Min. 64: Valentin Mihăilă a intrat în locul lui Karamoh!

Min. 69: GOOOL Genoa! Oaspeţii au întors scorul! Scamacca a înscris superb şi a făcut 2-1

Min. 50: GOOOL Genoa! Gianluca Scamacca a marcat pentru oaspeţi la cinci minute după pauză.

Reclamă

Min. 16: GOOOL Parma! Graziano Pelle a înscris din "foarfecă", după recentrarea lui Kucka. A fost doar al doilea gol în Serie A din cariera atacantului de 35 de ani. Precedentul a venit în urmă cu 10 ani, într-un duel Parma – Lecce din decembrie 2011.

Min. 9: Ocazie pentru Parma! Dennis Man a primit o minge în adâncime și și-a pus mingea pe piciorul stâng, după un dribling frumos. Șutul său a fost însă moale, prins fără probleme de portarul advers.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul de la Parma. 

Parma: Sepe – Conti, Bani, Osorio, Pezzela – Kucka, Brugman, Kurtic – Karamoh, Pelle, Man, 
Rezerve: Colombi, Gagliolo, Grassi, Laurini, Zirkzee, Cyprien, Bruno Alves, Hernani, Mihăilă, Dierckx, Brunetta, Busi
Antrenor: Roberto D'Aversa

Genoa: Perin – Masiello, Radovanovic, Criscito – Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra – Shomurodov, Destro 
Antrenor: Davide Ballardini

Antrenor: Davide Ballardini

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost cei mai buni oameni ai Parmei în runda precedentă, cu AS Roma. Cei doi români au creat golul de 1-0 (pasă Man, finalizare Mihăilă) și au pus pericol pe tot parcusul meciului. A fost 2-0 pentru Parma și prima victorie din luna noiembrie.

"Cruciații" au nevoie mai mult ca oricând de prestații de gală din partea internaționalilor români. Parma este penultima în Serie A, la patru puncte de primul loc deasupra liniei. Torino, ocupanta poziției respective, are și un meci mai puțin disputat. 

Reclamă

Valentin Mihăilă a bifat 12 apariții în tricoul Parmei, în Serie A și Coppa Italia. Fostul jucător din Bănie are în cont trei goluri și două assist-uri. De cealaltă parte, Dennis Man se laudă cu o pasă decisivă în cele 8 meciuri jucate până acum la Parma.

Parma a plătit peste 20 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Man și Mihăilă. "Cruciații" se luptă pentru evitarea retrogradării. Jucătorii cu experiență (exemplul lui Gervinho sau Cornelius) n-au dat randament. Cei doi internaționali români sunt cei mai în putere să salveze formația de pe Ennnio Tardini.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și