Închide meniul
VIDEO

Patrice Evra loveşte din nou! Video fabulos în ultima zi din 2021. „Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi să faceţi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 18:34

Patrice Evra loveşte din nou! Video fabulos în ultima zi din 2021. „Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi să faceţi

Patrice Evra loveşte din nou

Instagram Patrice Evra

Acesta se foloseşte de celebra melodie Free, cântată de Ultra Nate, cântând pe fundal şi urlând de-a dreptul, înainte să termine cu binecunoscutul „I love this game”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu faceţi nicio promisiune pentru voi, doar fiţi cea mai bună persoană care puteţi fi, pentru că sunteţi liberi să faceţi ce vreţi să faceţi. Concentraţi-vă pe prezent! Să fii victima unui abuz este o dramă, dar nu este o scuză. La mulţi ani!”, a spus Patrice Evra.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Patrice Evra, confesiuni tulburătoare! A fost victima unor abuzuri la vârsta de 13 ani

Patrice Evra, fostul jucător al echipei Franţei şi Manchester United, a declarat în trecut că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra, acum în vârstă de 40 de ani, a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

Evra a adăugat că a fost mult mai dificil să-i dezvăluie faptele mamei sale decât să le amintească în autobiografia sa sau în interviuri. „Desigur, a fost foarte şocată”, a spus el pentru cotidianul britanic. „A fost un moment dificil pentru mine şi încă nu le-am spus unor fraţi şi prieteni apropiaţi”, a adăugat Evra.

Reclamă

Patrice Evra: „I-am spus la 40 de ani mamei mele”

Fostul fundaş, născut în Dakar, a declarat că a decis să facă publică această chestiune pentru a ajuta alţi copii care ar putea fi într-o situaţie similară. „Nu încerc să îi fac pe oameni să aibă milă, este o situaţie dificilă”, a spus el.”O mamă nu se aşteaptă să audă astfel de lucruri de la propriul copil. I-am spus abia acum când am 40 de ani. A fost un mare şoc pentru ea, cu multă furie. Nu trebuie să-l pui în cartea ta, este privat, Patrice, mi-a spus ea. Dar i-am spus că nu este vorba despre mine, ci despre ceilalţi copii şi ea mi-a răspuns că e în regulă, că a înţeles”.

Fostul jucător a precizat că nu a depus plângere împotriva atacatorului său care, a spus el, era unul dintre profesorii săi. „Primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost: „Dacă nu o faci, o voi face. Dacă mai este în viaţă, o să-l ucid”. Dar l-am îngropat atât de adânc în mine, încât nu m-am gândit să depun o plângere„.

Evra a adăugat că atunci când avea 24 de ani şi juca pentru Monaco, a primit un apel de la poliţie cu privire la presupusul său atacator, dar nu a putut spune ce i s-a întâmplat. „Să trăiesc cu asta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, pentru că aş fi putut ajuta atât de mulţi oameni”, a precizat el.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și