Închide meniul

Patru echipe din Franța sunt aproape de faliment! Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 17:57

Patru echipe din Franța sunt aproape de faliment! Care este motivul

Zuma Press / Budrul Chukrut via hepta

Patru echipe din Franța sunt aproape de falemint! Care este motivul

"Există documente confidenţiale ale Ligii Profesioniste franceze care indică faptul că această  criza financiară din fotbalul francez este mult mai profundă decât se credea. De aceea, sunt cluburi care pot intra în faliment, iar Olympique de Marseille, Girondins de Bordeaux, AS Saint-Étienne şi LOSC de Lille sunt cele mai ameninţate”, scriu jurnaliștii de la Mediapart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul din Ligue 1 a fost oprit din cauza pandemiei

Pandemia a oprit fotbalul din Franța, astfel că guvernul va trebui să ajute cu un fond de investiții echipele aflate în dificultate. S-ar pregăti un împrumutat de 224.5 milioane de euro, dar s-ar putea ivi un scandal pentru că unii guvernanți nu vor să achite banii pentru cluburile private.

Decizia de a opri sezonul din Ligue 1 poate avea un impact economic uriaș și ar aduce la un dezastru pentru viitoarele stagiuni din Franța.

De asemenea, cluburile nu vor primi 243 de milioane de euro din drepturile tv, ceea ce ar fi reprezentat ultima tranșă oferită. Sursa de venit în vară ar fi vânzarea celor mai importanți jucători.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și