Închide meniul

Paul Pogba, atacat de o legendă a lui Manchester United: ”Sper să-l vindem!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 19:51

Paul Pogba, atacat de o legendă a lui Manchester United: ”Sper să-l vindem!”

Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Ince a evoluat între 1989 și 1995 pentru trupa de pe Old Trafford și ar vrea ca francezul să nu mai facă parte din lotul echipei din stagiunea viitoare, din cauza atitudii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Ince: ”Deja mă plictisește situația lui Pogba”

”Deja mă plictiseşte această situaţie. Mă plictiseşte pentru că este dezamăgitoare. Felul în care Pogba a înţeles că trebuie să se comporte la un asemenea club, comportamentul său general, acţiunile sale, totul e greşit. 

Ceea ce a făcut el nu este bine nici pentru Pogba, nici pentru club. Am auzit atâtea despre el, încât din punctul meu de vedere, creditul său s-a terminat. Comportamentul său face rău echipei şi vestiarului. Atât timp cât nu oferi ceea ce ţi se cere, cel mai bine este să pleci. Sper ca United să-l poată vinde”, a spus Ince.

Pogba, dorit de Antonio Conte la Inter Milano

Potrivit Gazzetta dello Sport, Conte nu este mulțumit de mijlocașii săi: Christian Eriksen nu a dat randament, iar Sensi și Barella nu sunt suficienți de buni pentru a câștiga titlul. Tehnicianul a lucrat în trecut cu Pogba, cei doi având o relație excelentă în perioada când evolua la Juventus.

Antonio Conte a vorbit cu Beppe Marotta, CEO-ul lui Inter, despre posibilitatea unui transfer. Marotta îl știe foarte bine pe Pogba (l-a adus în vara lui 2012 ca jucător liber de contract) și acum îl va convinge să semneze pe un salariu mai mic (la Manchester United câștigă 17 milioane de euro pe an).

Reclamă

Pogba mai are contract cu formația engleză până în iunie 2021, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat pe o sumă mai mică de 100 de milioane de euro. Și Inter ar fi dispusă să ofere în jur de 70-80 de milioane de euro, asta după ce va reuși să îi vândă pe Icardi, Perisic, Vecino și, posibil, Lautaro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și