Închide meniul

Paul Pogba şi-a lăsat coechipierii mască. A venit la antrenament într-un bolid care costă 370.000 de dolari!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2020, 19:23

Reclamă
Paul Pogba şi-a lăsat coechipierii mască. A venit la antrenament într-un bolid care costă 370.000 de dolari!

Profimediaimages

Paul Pogba nu se uită la bani de când este la Manchester United

Mijlocaşul francez a venit într-un Ferrari 812 Superfast, al cărui preţ porneşte de la 370.000 de dolari. Bolidul galben a atras toate privirile. Motorul V12 care produce 800 de cai a încălzit şi el atmosfera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba şi-a cumpărat un bolid de lux

Maşina a costat de trei ori mai mult decât a plătit United pentru a-l aduce pe Pogba de la Juventus. Are nevoie de numai 2.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Starul din Premier League a investit o sumă chiar şi mai mare pentru a-i fi vecin lui David Beckham, la Miami. Legenda din naţionala Angliei a achitat aproximativ 20 de milioane de lire sterline pentru un penthouse la ultimul etaj.

Pogba mai are nevoie de timp pentru a se putea antrena la capacitate maximă. Campionul mondial a fost operat la începutul acestui an. Francezul a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la gleznă.

Mijlocaşul de 27 de ani nu a înscris nici măcar un gol în această ediţie a Premier League. A tot avut probleme medicale şi nici nu este pe placul lui Ole Gunnar Solskjaer. Antrenorul lui Manchester United l-a titularizat pe francez în numai cinci dispute.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și