Închide meniul
NEWS ALERT

Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 februarie 2024, 14:08

Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez

Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.

Paul Pogba / Profimedia

Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia. În luna august, Pogba a fost depistat cu doze anormale de testosteron în urma unui control anti-doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a fost suspendat 4 ani din fotbal este anunţul făcut de italienii de la La Repubblica. Verdictul a fost dat de Instanţa Naţională Antidoping din Italia.

Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj

În vârstă de 31 de ani, Pogba a sperat la un verdict blând. În acest context, Paul Pogba nu va mai putea juca fotbal până la vârsta de 35 de ani. Campionul mondial din 2018 a fost depistat pozitiv pe data de 20 august, după un meci dintre  Udinese și „Bărâna Doamnă”, câștigat de către Juventus cu 3-0, în prima etapă a noului sezon din Serie A. Chiar dacă nu a jucat în partida respectivă, a fost supus unui test anti-dopping la care a fost depistat pozitiv cu metaboliți de testosteron.

Parchetul antidoping italian a cerut o suspendare de patru ani pentru jucătorul formaţiei Juverntus, Paul Pogba. Mijlocaşul francez poate fi pedepsit drastic pentru faptul că a fost depistat pozitiv la testele anti-doping.

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.it, câștigătorul Cupei Mondiale din 2018 a primit un supliment de la un doctor, care ar fi de asemenea și prietenul fotbalistului. Medicamentele respective ar fi fost procurate din Statele Unite ale Americii, acolo unde Pogba își petrece, de câțiva ani, vacanța de vară.

Reclamă

Paul Pogba a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

În 2022, Paul Pogba a fost ameninţat de un grup de indivizi mascaţi şi înarmaţi, într-un apartament din Paris, care i-au cerut starului francez 13 milioane de euro pentru protecţie. Printre suspecţi se numără şi Mathias, fratele lui Paul, cel care a petrecut trei luni în arest şi care se află în acest sub control judiciar.

Mathias nu are voie să părăsească Franţa, să intre pe social media sau să îşi contacteze fratele. Din cauza acestui incident, Paul Pogba a dezvăluit, cu câteva ore înainte de a afla că a picat un test anti-doping, că s-a gândit la retragere:

„Banii schimbă oamenii, pot distruge o familie. Banii pot începe un război. Uneori mi-am spus ‘Nu vreau să mai am bani. Nu mai vreau să joc. Vreau doar să fiu alături de oameni normali, care să mă iubească pentru cine sunt, nu pentru faimă şi bani. Uneori este dificil”, a declarat Paul Pogba, pentru aljazeera.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și