Închide meniul

Paulo Dybala vorbeşte deschis despre relaţia cu Messi şi Ronaldo

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 13:06

Reclamă
Paulo Dybala vorbeşte deschis despre relaţia cu Messi şi Ronaldo

Zuma Press / Alberto Gandolfo via Hepta

Paulo Dybala îi cunoaşte foarte bine atât pe Messi, cât şi pe Ronaldo

Paulo Dybala s-a recuperat după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus şi a dat un interviu pentru site-ul Federaţiei Argentiniene de Fotbal. Dybala a ţinut să explice mai întâi că nu a avut niciun conflict cu Leo Messi la prima reprezentativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Poate că ar fi trebuit să mă exprim altfel când am spus că aş fi făcut mai multe pentru naţionala Argentinei, dacă nu mi-ar fi fost dificil să joc împreună cu Messi. Au fost oameni care au interpretat greşit. Nu mi-am criticat niciodată un coechipier, voiam doar să îmbunătăţim relaţiile de joc. Am vorbit şi cu Leo pentru că amândoi avem o aşezare tactică asemănătoare. Chiar şi cu Scaloni (n.r. selecţionerul Argentinei) lucrăm mult ca să nu ajungem să ne călcăm pe picioare pe teren", a spus Paulo Dybala. 

Paulo Dybala: "Ronaldo pare un îngâmfat, dar e un băiat extraordinar"

Dybala a descris şi relaţia pe care o are cu Cristiano Ronaldo la Juventus. 

"E un băiat extraordinar, foarte sociabil şi prietenos atât în vestiar, cât şi în afara lui. Poate că pare un îngâmfat, dar nu este absolut deloc adevărat. I-am şi spus că în Argentina îl uram pentru asta şi a început să râdă", a declarat Dybala. 
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și