Închide meniul

Pedepse drastice pentru fondatorii Super Ligii Europei. "Toată lumea trebuie să suporte consecinţele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 11:36

Pedepse drastice pentru fondatorii Super Ligii Europei. "Toată lumea trebuie să suporte consecinţele"

ProfimediaImages

Reacţia lui Aleksander Ceferin după dispariţia Super Ligii Europei

Sursa citată precizează că Real Madrid, Juventus şi FC Barcelona ar putea primi sancţiuni mai severe decât celelalte cluburi în următoarele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sancţiunile vor afecta şi liderii, care riscă suspendarea sau interzicerea exercitării funcţiilor", avertizează cotidianul italian.

Aleksander Ceferin după suspendarea Super Ligii Europei: "Toată lumea trebuie să sufere consecinţele"

"Toată lumea trebuie să sufere consecinţele a ceea ce a făcut, nu se poate spune că nu s-a întâmplat nimic. Dar pentru mine există o mare diferenţă între cluburile engleze şi celelalte şase. Cluburile engleze au ieşit primele, şi-au recunoscut greşeala. Este nevoie de o anumită tărie de caracter pentru a spune: <m-am înşelat>", a avertizat Aleksandar Ceferin, în Daily Mail.

El a spus că poziţia cluburilor engleze este în contrast cu cea a grupărilor Real Madrid, Barcelona şi Juventus. Conducătorii acestor trei cluburi au fost ironizaţi de Ceferin, care a vorbit despre "cei care simt că Pământul este plat şi cred că Superliga există încă".

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, unul din Italia, Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. AC Milan a dat un comunicat ambiguu, din care ar reieşi că şi gruparea "rossonerro" iese din proiect. Dintre fondatori, au mai rămas ferme trei grupări, Juventus, Real Madrid şi Barcelona.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și