Închide meniul

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 18:44

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen

firo : 25.10.2022, football, soccer, CL, UEFA Champions League, season 2022/2023, group stage, group G, BVB, Borussia Dortmund - Manchester City coach: Pep Guardiola, gesture with João Cancelo,Image: 733188408, License: Rights-managed, Restrictions: picture alliance / firo Sportphoto, Model Release: no

Joao Cancelo și Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen. Fundașul portughez a surprins pe toată lumea în momentul în care a fost prezentat la campioana Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși este doar împrumutat până la finalul sezonului, bavarezii au opțiunea să-l transfere definitiv pentru 70 de milioane de euro.

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen

Pep Guardiola, antrenorul „cetățenilor”, a comentat mutarea și a ținut să explice motivul pentru care portughezul nu mai era mulțumit pe Etihad.

„Joao vrea mereu să joace, trebuie să joace pentru a fi fericit. Vrea să evolueze în fiecare meci şi sper că poate face asta la Bayern. Nu ştiu ce se va întâmpla în sezonul viitor cu el”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă.

Joao Cancelo a ajuns la Manchester City în vara lui 2019, fiind transferat de la Juventus. Fundașul lateral de 28 de ani este cotat la 70 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

Bavarezii îl vor folosi inclusiv în duelul „de foc” cu PSG, din „optimile” Ligii Campionilor. Primul meci va avea loc pe 14 februarie. Manchester City are o misiune mai ușoară, cel puțin teoretic. Campioana Angliei o va întâlni pe RB Leipzig în „optimile” Champions League.

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City: „Dacă se întâmpla asta, nu pot continua!”

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City. Antrenorul catalan se află pe banca „cetățenilor” din vara lui 2016.

Din acel moment, binomul Guardiola-Manchester City a câștigat 4 titluri în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana Angliei se luptă și în acest sezon pentru supremație în cel mai puternic campionat din lume, însă misiunea nu va fi una ușoară, dat fiind duelul cu Arsenal. Pep Guardiola a declarat că își dorește să continue la Manchester, însă va părăsi clubul în momentul în care va pierde vestiarul.

„Eu vreau să rămân la City, însă dacă pierd vestiarul, nu pot continua. Acum suntem pe locul 2 în campionat, dar nu e o diferență de 25 de puncte. Mai este timp să recuperăm, sunt încă 57 de puncte puse în joc. La cum jucăm acum însă, nu avem nicio șansă să câștigăm un nou titlu.

Îmi amintesc de vremea când eram eu fotbalist. Am câștigat 4 titluri consecutive în Spania, iar următoarele sezoane nu au mai fost la fel. Nu mai eram suficient de „flămând”. Prea mult caviar. Real Madrid m-a învins ulterior. Așa că îi înțeleg pe fotbaliștii mei, dar sunt aici să îi motivez. Oamenii din conducere știu asta”, a declarat Pep Guardiola, potrivit The Guardian.

Recomandări
  • Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen
  • Fundașul a fost împrumutat de Manchester City și va evolua pentru bavarezi 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și