Închide meniul

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City: „Vă pot asigura asta!”

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 18:20

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City: Vă pot asigura asta!”

Pep Gurdiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane

Pep Guardiola / Profimedia

  • Pep Guardiola și-a decis viitorul
  • Antrenorul spaniol vrea să rămână pe banca lui Manchester City

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City. Tehnicianul spaniol a decis să rămână pe banca „cetățenilor” în ciuda tuturor problemelor avute de club în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația de pe Etihad a fost acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli legate de fairplay-ul financiar.

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City: „Vă pot asigura asta!”

Antrenorul catalan se află pe banca „cetățenilor” din vara lui 2016. Din acel moment, binomul Guardiola-Manchester City a câștigat 4 titluri în Premier League.

Reclamă

„Nu plec de pe scaunul ăsta. Vă pot asigura, mai mult decât niciodată, că vreau să rămân. Nu vreau să plec acum. Nu o s-o fac pentru că lumea îmi spune ‘Pep, te-au mințit’. Nu m-au mințit! Uitați-vă ce s-a întâmplat în procesul cu UEFA.

Atunci, i-am întrebat ce s-a întâmplat, iar ei mi-au spus că nu au greșit cu nimic și după au dovedit-o. E același caz acum”, a declarat Guardiola, conform presei britanice.

Reclamă

În actualul sezon de Premier League, Manchester City ocupă locul secund, cu 45 de puncte dupa 21 de meciuri jucate. „Cetățenii” se află la 5 puncte în spatele liderului Arsenal, dar „tunarii” au și un meci mai puțin desfășurat.

Anunţ „bombă” în Premier League! Manchester City riscă RETROGRADAREA după ce a încălcat de peste 100 de ori regulile fair-play-ului financiar

Manchester City riscă depunctarea sau chiar retrogradarea din Premier League, după ce a încălcat regulile fair-play-ului financiar de 100 de ori! Anunțul răsunător vine din presa din Anglia, care susține că trupa lui Pep Guardiola este în mare pericol.

Acuzațiile împotriva lui Manchester City includ chiar și salariile oferite managerilor, dar și jucătorilor de pe Etihad, din ultimele sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Un anunț din partea oficialilor Premier League notează faptul că Manchester City a comis nereguli în perioada cuprinsă între 2009 și 2018. Campioana Angliei va fi astfel supusă unei anchete în cadrul unei Comisii independente, iar scenariul se anunță unul sumbru.

„În conformitate cu regula W.82.1 din Premier League, Premier League confirmă că a trimis astăzi o serie de presupuse încălcări ale Regulilor Premier League către o Comisie, reguli încălcate de către Clubul de Fotbal Manchester City”, se arată în anunțul celor de la Premier League, conform sursei citate mai sus.

Dacă va fi găsită vinovată, Manchester City riscă, în cel mai rău caz, retrogradarea! Totodată, trupa lui Pep Guardiola poate fi depunctată în clasamentul din Premier League. Se pare că oficialii „cetățenilor” se pregătesc de apărare, pentru a evita un adevărat dezastru în cadrul clubului.

În perioada menționată mai sus, Manchester City a câștigat trei titluri în Premier League, o Cupă a Angliei și trei Cupe ale Ligii.

Manchester City este acuzată că primit sume colosale din sponsorizări, sume care de fapt nu au fost plătite de sponsori din regiunea Golfului, ci de către proprietarii clubului, originari din Abu Dhabi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!