Închide meniul

Pep Guardiola, cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi: „A marcat un gol fantastic!” Ce jucător de la PSG l-a cucerit pe antrenorul lui Manchester City: „Sunt îndrăgostit!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 10:40

Reclamă
Pep Guardiola, cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi: „A marcat un gol fantastic! Ce jucător de la PSG l-a cucerit pe antrenorul lui Manchester City: „Sunt îndrăgostit!

Pep Guardiola

Profimedia

Pep Guardiola, cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi după PSG – Manchester City

Pep Guardiola şi Lionel Messi s-au întâlnit din nou, însă ca rivali. PSG a învins-o pe Manchester City cu 2-0. Superstarul argentinian a marcat un gol fabulos, iar experimentatul antrenor a avut doar cuvinte de laudă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut o perioadă foarte bună la Barcelona şi îi doresc tot ce e mai bun acum. Adevărul este că nu a putut fi ţinut pentru 90 de minute. Nu e uşor să îl opreşti când are mingea. Golul lui a fost fantastic. Am avut şansele noastre şi sunt mulţumit de cum am jucat. Aceasta este echipa noastră. Nu am marcat şi trebuie să vedem de ce”, a spus Pep Guardiola la finalul meciului, citat de Marca.

Marco Verratti l-a cucerit pe Pep Guardiola

Chiar dacă l-a lăudat pe Lionel Messi, Pep Guardiola recunoaşte că a fost cucerit de Marco Veratti. Fundaşul a revenit după o accidentare şi a impresionat în cele 77 de minute petrecute pe teren.

„Sunt îndrăgostit de el. Este un jucător extraordinar. Îi ştiu caracterul şi personalitatea. Poţi conta oricând pentru el. Sunt fericit că a trecut peste accidentare”, a declarat antrenorul lui Manchester City, potrivit sursei citate.

Lionel Messi avertizează rivalele PSG-ului: „Neymar, Mbappe şi cu mine am început să ne cunoaştem!”

Lionel Messi a oferit prima reacţie după ce „a spart gheaţa” la Paris! Superstarul argentinian a marcat primul gol în tricoul lui PSG în victoria cu Manchester City din UEFA Champions League, scor 2-0.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi a marcat primul gol în tricoul lui PSG din pasa lui Kylian Mbappe şi avertizează rivalele PSG-ului. Chiar dacă s-a vorbit despre o tensiune între vedetele de pe Parc des Princes, superstarul argentinian anunţă că se înţelege foarte bine cu Neymar şi Mbappe, iar cei trei sunt pregătiţi să scrie istorie.

„Îmi doream foarte mult. Aveam câteva meciuri, iar acesta a fost al doilea de acasă. Mă obişnuiesc cu echipa şi cu băieţii. Neymar, Mbappe şi cu mine am început să ne cunoaştem şi să jucăm bine împreună. Sunt sigur că vom deveni mai buni şi vom creşte ca echipă. Trebuie să continuăm tot aşa, mai sunt multe meciuri rămase în acest sezon. Trebuie să uităm egalul din prima rundă şi să ne bucurăm de victoria împotriva unui adversar imens”, a declarat Messi, citat de Marca.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și