Închide meniul

Pep Guardiola e fanul lui Neymar! Cum i-a lăsat brazilianul cu gura căscată pe jucătorii Barcelonei. "`Dumnezeule, ce jucător!` Dacă nu pleca de la Barça, mai lua 3 trofee Champions League"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 7:42 / Actualizat: 15 iunie 2022, 16:35

Pep Guardiola e fanul lui Neymar! Cum i-a lăsat brazilianul cu gura căscată pe jucătorii Barcelonei. "`Dumnezeule, ce jucător!` Dacă nu pleca de la Barça, mai lua 3 trofee Champions League"

ProfimediaImages

Pep Guardiola, declaraţii despre Neymar, înainte de PSG - Manchester City

„Mi-aduc aminte când am jucat cu Santos, le-am arătat jucătorilor nişte clipuri cu el. Le-am spus că Neymar era regele lui Santos şi toţi jucătorii au rămas cu gura căscată, spunând: `Dumnezeule, ce jucător!`.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola: „Neymar putea câştiga Liga Campionilor cu Barcelona în alte două rânduri”

Este o plăcere să îl vezi jucând. Ca spectator, îmi place să îl văd de fiecare dată. Are Brazilia întreagă pe umeri. Numărul 10 al Selecao nu e uşor de purtat. Sunt sigur că, dacă ar fi rămas la Barcelona, echipa ar fi câştigat încă două sau trei trofee UEFA Champions League.

Am înfruntat Barcelona cu Neymar, Messi şi Luis Suarez, cei mai buni jucători de neoprit pe care i-am văzut în viaţa mea. Dacă rămânea acolo, ar fi câştigat mai multe în carieră, dar a ales să meargă la Paris”, a spus Guardiola, înainte de PSG – Manchester City.

Neymar a fost foarte aproape să câştige UEFA Champions League şi cu PSG, dar campioana din Hexagon a pierdut, în sezonul precedent, finala cu Bayern Munchen, 0-1.

Neymar, aproape de un nou contract cu PSG

Neymar s-a decis asupra viitorului său. Chiar dacă Lionel Messi a făcut presiuni pentru a-l convinge să revină la Barcelona, brazilianul s-a înţeles cu Nasser Al-Khelaifi pentru a continua la PSG.

Reclamă

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, atacantul de 29 de ani a bătut palma cu şeicul campioanei din Ligue 1, iar anunţul va fi făcut curând. Neymar va primi un bonus uriaş dacă o va ajuta pe PSG să câştige UEFA Champions League.

Neymar e evaluat de transfermarkt.de la 110 milioane de euro şi, în acest sezon, a marcat 14 goluri în cele 24 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și