Închide meniul

Pep Guardiola, în culmea fericirii după ce a câştigat un nou titlu cu Manchester City: "Sunt foarte mândru!" Experimentatul antrenor, cu gândul la finala UCL: "Luptăm pentru succes"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 6:09 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Pep Guardiola, în culmea fericirii după ce a câştigat un nou titlu cu Manchester City: "Sunt foarte mândru!" Experimentatul antrenor, cu gândul la finala UCL: "Luptăm pentru succes"

Manchester City, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Pep Guardiola, fericit după ce Manchester City a devenit din nou campioana Angliei / profimediaimages.ro

Manchester City a câştigat al 7-lea titlu de campioană a Angliei. Pep Guardiola va ridica primi trofeul pentru a treia oară în ultimele patru sezoane. Doar Liverpool a reuşit să-l învingă anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E cu siguranță cel mai dificil sezon. Mereu ne vom aminti modul în care am câştigat titlul. Sunt foarte mândru să fiu managerul acestui club și să îi pot antrena pe acești jucători. Sunt speciali, iar noi, cu toate aceste restricţii şi dificultăţi, am reușit ceva remarcabil. În fiecare zi luptăm pentru succes, încercăm de fiecare dată să fim mai buni. 

Pep Guardiola: "Încercăm de fiecare dată să fim mai buni!"

La începutul fiecărui sezon, titlul este cel mai important pentru că este și cel mai greu de câștigat. Doar fiind cel mai bun, săptămână de săptămână, poţi câştiga. A fost un an greu pentru mulţi, dar sper ca în curând să putem sărbători cu suporterii noștri. Le simţim iubitra şi nu puteam să o facem fără ei!", a declarat Pep Guardiola pentru site-ul oficial al lui Manchester City.

Pentru "cetăţeni", acesta este cel de-al 7-lea titlu cucerit în Premier League. Cinci dintre succese au venit după 2010, după ce a fost preluată de patronii arabi: 2012, 2014, 2018, 2019 şi 2021.

Finala Champions League, marele "examen" al lui Pep Guardiola

Manchester City s-a calificat în finala UEFA Champions League după ce a câştigat cu 4-1 la general duelurile cu PSG. În marea finală, Guardiola va avea un meci de foc cu rivala Chelsea. Experimentatul antrenor a ajuns în ultimul act al competiţiei după 10 ani.

Reclamă

"Cetăţenii" au câştigat ultimele 7 meciuri din UCL şi au bătut recordul pentru cea mai bună serie de victorii consecutive a unei echipe engleze în cupele europene, 7 la număr.

De asemenea, echipa lui Guardiola este neînvinsă în 13 meciuri europene, 12 victorii şi o remiză. Ultima înfrângere a fost în sferturile de finală ale sezonului trecut, scor 1-2 cu Lyon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Manchester City, noua campioană a Angliei
  • Pep Guardiola, în culmea fericirii

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și