Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj din carantină: ”Vom reveni mai puternici, mai amabili și … mai grași”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 6:45

Pep Guardiola, mesaj din carantină: ”Vom reveni mai puternici, mai amabili și … mai grași”

Barcelona Noticias

Pep Guardiola, mesaj din carantină: ”Vom reveni mai puternici, mai amabili și ... mai grași”

Guardiola a donat recent 918,000 de lire sterline în lupta contra Covid-19 în Spania, iar acum are un mesaj pentru fanii lui Manchester City: ”Ne lipsește viața pe care am avut-o acum câteva săptămâni, dar acum e momentul să ascultăm și să urmăm sfaturile medicilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola: ”Vom reveni mai puternici, mai amabili și … mai grași”

”Voi sunteți familia mea din fotbal și facem tot posibilul pentru a vă simți bine. Vom reveni mai puternici, mai amabil și …. mai grași”, a spus Guardiola.

Pep a oferit un mesaj video în timp ce clubul a dedicat pe site o secțiune specială pentru suporteri, acolo unde se vor posta ultimele noutăți în acest timp cât nu se joacă fotbal.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și