Închide meniul

Pep Guardiola rupe tăcerea după scandalul apărut după ce Lionel Messi a câștigat ”Balonul de Aur”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 9:14

Pep Guardiola rupe tăcerea după scandalul apărut după ce Lionel Messi a câștigat ”Balonul de Aur”

Pep Guardiola rupe tăcerea după scandalul apărut după ce Lionel Messi a câștigat ”Balonul de Aur”

Profimediaimages

”Nu mă întrebați pe mine despre asta, decizia a fost luată. Nu putem spune niciodată că nu este corect că Messi a luat Balonul de Aur. Este un spectacol, o afacere prin care faci fotbalul mai interesant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă l-a meritat sau nu, nu sunt omul care să spună. Lewa în ultimele două sezoane, la numărul de goluri pe care le-a marcat, ar fi corect, dar dacă au ajuns la cluburi atât de mari, merită trofeul”, a spus Guardiola.

Agentul lui Robert Lewandowski nu are dubii

Celebrul Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski, e ferm convins că atacantul de la Bayern Munchen merita să câştige Balonul de Aur 2021, în locul lui Lionel Messi.

”Toate felicitările pentru Lionel Messi: un jucător impresionant şi o legendă eternă. Dar Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine. Nu de această dată. Balonul de Aur îi aparţine lui Robert Lewandowski. El îl merita”, a spus Zahavi, conform lefigaro.fr, citat de news.ro.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de atacantul anului, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Reclamă

În clasamentul per total, polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar italianul Jorginho a fost pe 3.

Citește și:

Lionel Messi, uimit şi el după al şaptelea Balon de Aur câştigat

Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară Balonul de Aur în carieră. Argentinianul e conştient că performanţa este una uriaşă, al doilea în acest top fiind rivalul Cristiano Ronaldo, cu 5 trofee. Messi nu crede că portughezul îi va doborî recordul.

„Nu ştiu dacă acest record va fi doborât. Dar totdeauna e cineva care să îmbunătăţească aceste recorduri. Cred că obţinerea de şapte ori a Balonului de Aur este ceva impresionant. Sunt foarte fericit să fiu la Paris să lupt pentru trofee din nou”, a spus Lionel Messi, citat de France Football.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și