Închide meniul

Performanţa incredibilă a lui Leo Messi! Ce a reuşit starul argentinian în meciul cu Lorient. N-a mai reușit nimeni din Top 5 în acest sezon

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 decembrie 2021, 9:44

Performanţa incredibilă a lui Leo Messi! Ce a reuşit starul argentinian în meciul cu Lorient. N-a mai reușit nimeni din Top 5 în acest sezon

Performanţă uluitoare a lui Leo Messi

Profimedia

Leo Messi a fost integralist în deplasarea lui PSG de la Lorient, 1-1. Chiar dacă parizienii s-au făcut de râs pe terenul codaşei, argentinianul a ieşit din nou la rampă printr-o performanţă deosebită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Performanţa incredibilă a lui Leo Messi

Leo Messi nu a reuşit să fie decisiv pentru PSG. Vicecampioana Franţei a reuşit să scoată pe final un punct din această deplasare, dar argentinianul a dominat într-un top important. Driblingurile sale au fost năucitoare pentru cei de la Lorient, iar Messi și chiar a reușit un record în acest sens. Aproape la fiecare meci în tricoul noii sale echipe, Messi reușește fie un record negativ, fie unul pozitiv.

Messi a trecut cu succes de 11 ori pe lângă adversari. Asta înseamnă cele mai multe driblinguri reuşite într-un meci în acest sezon de către un jucător care evoluează în primele cinci campionate ale Europei, Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța, conform statisticienilor de la sofascore.

Bilanţ slab pentru argentinian

Totuşi, starul de pe Parc des Princes încheie un 2021 dezamăgitor pentru el. A marcat doar un singur gol și a dat 4 assist-uri în cele 11 meciuri disputate pentru PSG. La finalul turului, parizienii sunt lideri în Ligue 1, cu 46 puncte, la 13 peste Nice și Marseille, aflate la egalitate.

De altfel, s-a şi speculat în ultima vreme că sunt mari probleme între starurile celor de la PSG Messi, Neymar și Mbappe. Se pare că nici relațiile din afara terenului nu sunt prea bune, cel puțin cea dintre Mbappe și Neymar, care suferă odată cu venirea lui Messi. Conform presei britanice, brazilianul a prioritizat prietenia cu „Puricele” în defavoarea celei cu Mbappe, față de care este acum mai distant.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și