Închide meniul

"Pieton pe teren!" Ianis Hagi, criticat de presa din Scoţia după ultimul meci al lui Rangers

Gal Dorin Publicat: 17 august 2020, 12:28

Reclamă
"Pieton pe teren!" Ianis Hagi, criticat de presa din Scoţia după ultimul meci al lui Rangers

DPA Images / Andrew Milligan

Ianis Hagi în timpul meciului cu Braga

Schimbat în minutul 58 al jocului, Ianis a fost criticat de Kris Boyd, fost internaţional scoţian, care acum lucrează ca analist pentru un post de televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, un nou meci fără nimic special

"Au fost mulţi pieteni pe teren. Ianis Hagi nu a făcut nimic. Nu vreau să-l etichetez, dar nu a părut prea interesat de meci.

De multe ori am văzut cum trecea jocul pe lângă el. Trebuie să se implice, să ceară mingea. Rangers a plătit foarte mulţi bani pentru el, trebuie să facă diferenţa în treimea adversă", a declarat Kris Boyd.

Ianis Hagi a fost titular în toate cele patru meciuri jucate de echipa sa în competiţia internă în acest sezon, evoluând şi în ultima jumătat de oră a meciului cu Bayer Leverkusen, din optimile Europa League, pierdut cu 0-1.

Egalul cu Livingston este primul pas făcut de scoţieni până în momentul de faţă după trei victorii la rând cu Aberdeen (1-0), St. Mirren (3-0) şi St. Johnstone (3-0).

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și