Închide meniul

Gerard Pique a râs de fostul rival, Iker Casillas, la o poză postată pe contul de Instagram: „Parcă te-a lovit trenul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 21:35 / Actualizat: 24 martie 2023, 14:42

Gerard Pique a râs de fostul rival, Iker Casillas, la o poză postată pe contul de Instagram: „Parcă te-a lovit trenul!

Gerard Pique şi Iker Casillas

Getty Images

Gerard Pique a râs de fostul său coleg de la naţionala Spaniei, Iker Casillas, pe reţelele de socializare. Iker Casillas a postat un selfie pe contul de Instagram, care a adunat repede peste 200.000 de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique a râs de Iker Casillas pe contul de Instagram: „Parcă te-a lovit trenul!”

Printre cei care au comentat la postarea fostului mare portar al lui Real Madrid s-a numărat şi Gerard Pique. Fundaşul Barcelonei a râs de fostul coechipier de la naţionala Spaniei:

„Parcă te-a lovit trenul!”, a fost comentariul lui Pique.

View this post on Instagram


A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Reclamă

Şi Borja Fernandez, un alt fost coleg al lui Iker Casillas, i-a comentat cu o replică ironică: „Nu mai utilizezi filtrul vechi?”.

Citește și:

Iker Casillas și Gerard Pique au scris istorie pentru naționala Spaniei

Iker Casillas şi Gerard Pique au făcut istorie, împreună, la naţionala Spaniei, în ultimii 15 ani. Legendarul portar al lui Real Madrid a cucerit Cupa Mondială în 2010 și două Campionate Europene în 2008 și 2012. De cealată parte, Pique se poate lăuda cu două trofee în palmares, câștigate alături de naționala iberică: Mondialul din 2010 și Euro 2012.

Casillas s-a retras forțat în 2020, după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament, la FC Porto. Goalkeeper-ul spaniol a petrecut 17 ani la Real Madrid, reușind să cucerească 19 trofee.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Gerard Pique a râs de Iker Casillas, pe Instagram
  • Comentarul ironic postat de fundașul Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și