Închide meniul
Video

Pique a vorbit la ”Sutană”: ”Când am început să ies cu Shakira, nu m-am mai înțeles cu Pep!”

Cătălin Oprișan Publicat: 7 septembrie 2021, 14:16

Reclamă

Dezvăluirile lui Gerard Pique

Profimediaimages

Pique, fotbalistul cu 568 de prezențe la FC Barcelona, are gura slobodă. Nu se lasă ”îndoit” și, atunci când vorbește, spune exact ce gândește. Luni, la ceas de seară, a fost invitatul programului umoristic spaniol ”La Sotana” (n.a. – antreriu, sutană), unde a povestit despre toți și despre toate. Spicuim:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SURF

”Am venit aici pentru că sunt ok cu piciorul. Ne-au făcut fotografii. L-am rugat să nu tragă cadre, dar era minutul lui de glorie”. Apoi, după ce jurnalistul l-a imortalizat alături de Shaquira, prietenii săi au mers și i-au șters acestuia imaginile, direct din telefon.

KOEMAN

”Niciodată nu ești obligat să aduci un antrenor. Laporta a avut timp de gândire și a terminat semnând cu Koeman. Acum el e antrenorul ideal”

DIMINUAREA SALARIULUI

”Da, am renunțat la o parte din salariu. Contractul meu se termina la finele acestui sezon, dar, dacă evoluez un număr X de meciuri, se prelungește în aceleași condiții. Acum, salariul este fix!”

UMTITI

”De ce îl huiduim? Omul își respectă angajamentul, cu toate obligațiile ce decurg din el. Atitudinea sa este impecabilă. De ce țipăm? Sunt oameni care lucrează în aceeași fabrică de 30 de ani și nu fac nimic. Vreau doar ca lumea să fie alături de el. Atât!”

Reclamă
Reclamă 4

MESSI

”Ne-a sunat Laporta să ne spună (n.a. – despre ”Cazul Messi”). Chiar dacă toți căpitanii am fost de acord cu scăderea salariilor, lucrul acesta ajuta doar la înscrierea jucătorilor deja semnați. Leo nu mai avea angajament, era un fotbalist cu contract nou”…

GUARDIOLA

”La un moment dat, cu el în vestiar, am ajuns la o tensiune uriașă. Toată ziua ne gândeam la ce face Jose Mourinho. Pep voia să aibă un control asupra a tot ceea ce se petrecea. Când am început să ies cu Shakira, nu m-am mai înțeles cu el! Era multă presiune. Dacă a fost un moment în care m-am gândit să părăsesc FC Barcelona, da, acela a fost, ultimul sezon cu Guardiola pe bancă!”

RETRAGEREA

”Dacă în anul de debut, când ieșeam în cluburi mai mult decât iese soarele pe cer, îmi spuneai că voi prinde 34 de ani la Barca, îți dădeam un șut în… Am știut să gestionez când corpul mi-a cerut o chestie sau alta. Dacă fanii ar fi aflat cât petreceam prin cluburi, n-ar da un euro acum, pe mine”.

Reclamă

BARTOMEU

”Nu pot spune dacă a fost un președinte rău. Din ceea ce eu am trăit, da, pe aici trebuie să fie”

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și