Închide meniul

“Plecarea lui Lionel Messi este inevitabilă”. O legendă a Barcelonei a rupt tăcerea: “Au făcut o greșeală că nu l-au lăsat să plece”

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 15:42

Reclamă
“Plecarea lui Lionel Messi este inevitabilă”. O legendă a Barcelonei a rupt tăcerea: “Au făcut o greșeală că nu l-au lăsat să plece”

Zuma Press / Joaquin Corchero via Hepta

Lionel Messi, viitor incert la Barcelona

Lionel Messi i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii Barcelonei vara trecută, când a cerut să fie lăsat să plece de pe Camp Nou. Argentinianul a fost devastat după umilința 2-8 cu Bayern Munchen din Champions League și a încercat să activeze o clauză specială din contractul său, însă conducerea lui Josep Bartomeu i-a interzis acestuia să plece. Acum, Rivaldo spune că formația catalană va regreta decizia respectivă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldo: “Au făcut o greșeală că nu l-au lăsat să plece” 

“Conducerea veche a făcut o greșeală că nu l-a vândut pe Messi cât timp încă se mai afla sub contract cu Barcelona. Ar fi putut să procedeze ca în cazul lui Real Madrid cu Cristiano Ronaldo, când l-au vândut și au scos 100 de milioane de euro de pe urma lui.  

Este dureros să văd cum un jucător atât de talentat va părăsi Barcelona gratis într-o perioadă atât de grea din punct de vedere financiar pentru club”, a spus Rivaldo pentru Betfair. 

Rivaldo s-a transferat la Barcelona în anul 1997 de la Deportivo La Coruna pentru 23 de milioane de euro. Acesta a strâns 235 de partide în tricoul formației Blaugrana, pentru care a reușit 129 de goluri și 41 de assist-uri. Rivaldo s-a retras din fotbal în 2015.  

Barcelona, probleme financiare uriașe 

Din cauza pandemiei şi a gestionării catastrofale a clubului, gruparea blaugrana a ajuns la o "gaură" de 1.173 de milioane de euro. În aceste condiții, Rivalo crede că singura soluție este ca Barcelona să renunțe la mai mulți jucători, în frunte cu Phillipe Coutinho. 

Reclamă
Reclamă 4

“Dacă îl vinde pe Coutinho, Barcelona ar putea să se bazeze în continuare pe Ousmane Dembele și Antoine Griezmann. Asta ne-ar garanta viitorul. Coutinho are o reputație bună în Anglia, însă nu același lucru poate fi spus și despre situația lui Spania”, a mai spus Rivaldo. 

Din datele prezentate în premieră de spanioli, se pare că Barcelona are de virat nu mai puţin de 266 de milioane de euro în contul mai multor bănci. Catalanii mai au de achitat și anumite restanțe dintre transferurile mai multor jucători, iar printre cluburile care își așteaptă banii se numără Liverpool, Ajax și Atletico Madrid. 

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și