Închide meniul
VIDEO

Plymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde” lupta pentru promovare

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2024, 23:50

Plymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde lupta pentru promovare

Plymouth - Leicester LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY)

Plymouth - Leicester e live în AntenaPLAY - Profimedia Images

Plymouth – Leicester 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Surpriză de proporţii în primul meci al etapei cu numărul 43 din Championship. Liderul campionatului a pierdut în deplasarea pe terenul unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al meciului a fost înscris de Mustapha Bundu, la jumătatea primei reprize. Fosta campioană a Angliei a forţat egalarea, dar Cooper a făcut minuni între buturile gazdelor.

A fost sărbătoare pe stadionul echipei din Plymouth, la finalul partidei care a fost în direct în AntenaPLAY. Jucătorii au sărbătorit alături de fani succesul care i-a ajutat să urce până pe locul 16 în Championship. Leicester a suferit a doua înfrângere la rând şi riscă să fie depăşită în clasament de Ipswich şi Leeds.

Plymouth – Leicester 1-0

Min. 90: Plymouth – Leicester 1-0! Eşec de necrezut suferit de liderul din Championship.

Min. 46: S-a reluat meciul din liga secundă a Angliei!

Reclamă

Min. 45: Pauză!

Min. 21: Plymouth – Leicester 1-0! Bundu a deschis scorul, după un contraatac de senzație.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Plymouth: Cooper – Pleguezuelo, Scarr, Galloway – Miller, Randell, Forshaw, Mumba – Whittaker, Bundu – Hardie

Leicester: Hermansen – Justin, Vestergaard, Faes, Pereira – Ndidi, Winks – Mavididi, Dewsbury-Hall, Issahaku – Daka

De partea cealaltă, Plymouth e pe locul 20, cu 45 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta primului loc retrogradabil, Sheffield Wednesday. Gazdele au însă o singură victorie în ultimele cinci etape.

Dacă nu va obţine promovarea directă, Leicester va ajunge la barajul la care participă ocupantele locurilor 3-6, care va avea finala pe Wembley, pe 26 mai. Tot acolo, se vor juca şi finalele play-off-urilor din League One şi League Two, de asemenea live în AntenaPLAY.

Primele meciuri din England Championship transmise în AntenaPLAY

Transmisiunile din England Championship în AntenaPLAY vor debuta vineri, 12 aprilie, cu duelul dintre Plymouth şi Leicester, ce va avea loc la ora 22:00, în cadrul etapei a 43-a.

Sâmbătă, de la ora 14:30, se va desfăşura partida dintre Leeds United şi Blackburn, iar tot sâmbătă, de la ora 17:00, se dispută duelul West Brom – Sunderland.

Reclamă

Programul meciurilor transmise din etapa a 43-a în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și