Închide meniul

Pochettino și Bergkamp, la Watford! ”Sunt mijlocaș ofensiv, un număr 10!”

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 17:40

Pochettino și Bergkamp, la Watford! ”Sunt mijlocaș ofensiv, un număr 10!”

watfordfc

Tatăl său este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Arsenal. Mitchel, fiul lui, a semnat cu Watford

  • Maurizio e născut la Barcelona
  • Mitchel are 22 de ani

Pochettino și Bergkamp au semnat cu cei de la Watford. Adică Maurizio, fiul lui Mauricio, și Mitchel, ”puiul” lui Bergkamp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maurizio, copilul actualului antrenor de la PSG, hispano-argentinian de 19 ani, născut la Barcelona, evolua ”extremă” la filiala celor de la Tottenham, unde Pochettino-senior pregătise gruparea. În opt partide disputate în campionatul echipelor de rezervă, reușise să marcheze un gol. La Watford, va continua la gruparea Under-21 a lui ”Hornets”.

Mitchel, fiul faimosului Dennis Bergkamp, a ajuns și el la Watford. 22 de ani, fost la Almere City Under-21, marcase în sezonul trecut două goluri în 10 partide. Mitchel a semnat un contract pe șase luni, valabil până la finele acestui sezon. ”Când eram ceva mai mic, tot timpul eram comparat cu tatăl meu, dar acum nu-mi mai fac probleme. Sunt un mijlocaș ofensiv, un număr 10. Vreau să demonstrez că știu fotbal și sper să ajung în prima echipă”, a spus el. Ca și Pochettino cel mic, și Mitchel va evolua la echipa de ”tineret” a celor de la Watford. 

Reclamă

Tatăl său a bifat 423 de meciuri la Arsenal, pentru care a marcat 120 de goluri, între 1995 și 2006.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu
Liga 1 • 30 aug., 18:41
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Narek Grigoryan este noua achiziție a campioanei
Andrea Compagno a primit ofertă spectaculoasă la arabi
Liga 1 • 26 mai, 10:32
Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi! Gigi Becali este gata să vândă golgheterul de la FCSB: „Poate să plece!”
Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul - FCSB 3-2
Fotbal intern • 18 apr., 18:38
Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: „E clar, dacă vine oferta, plec!”
Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul
Fotbal intern • 16 feb., 18:44
Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: „Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”