Închide meniul
VIDEO

Portarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 9:40

Reclamă
Portarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

Portarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

Mpasi, după ce a marcat golul egalizator / Rodez Twitter

Portarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Partida dintre Rodez şi Lorient din Ligue 2 candidează serios la meciul finalului de săptămână. Duelul din etapa a 10-a a ligii secunde franceză s-a încheiat 3-3, după o desfăşurare nebună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorient a condus cu 2-0 şi 3-1, dar nu a reuşit să obţină toate cele trei puncte. Mai mult, în minutul 88, oaspeţii aveau un avantaj de două goluri, dar totul s-a năruit în ultimele minute.

Portarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

Kroupi a deschis scorul pentru Lorient în minutul 32, după care Mendy a majorat diferenţa în minutul 56. Rodez a marcat prin Bouchouari în minutul 78, reducând din diferenţă, dar golul lui Soumano din minutul 85, când a dus scorul la 3-1, părea să încheie socotelile.

Nu a fost deloc aşa! Rodez nu s-a lăsat şi Taibi a marcat în minutul 89, reducând pentru a doua oară din diferenţă. În minutul 90+7, salvarea a venit chiar de la portarul Lionel Mpasi-Nzau.

Goalkeeperul de 30 de ani din Congo a marcat cu o lovitură de cap din cornerul bătut de Bouchouari şi a dat startul nebuniei pe stadionul lui Rodez. Acesta a fost primul gol al carierei pentru portarul crescut de PSG şi care a mai evoluat în cariera sa la seniori doar la Toulouse, înainte de a semna cu Rodez. (VEZI AICI REUŞITA LUI MPASI-NZAU)

Reclamă
Reclamă

Golul portarului din al şaptelea minut al prelungirilor a scos-o pe Rodez din zona roşie a clasamentului, ajunâgnd până pe locul 13, cu 10 puncte. De partea cealaltă, Lorient a ratat ocazia de a o depăşi, pentru moment, pe Paris FC, şi de a deveni lider în Ligue 2. Lorient rămâne pe locul 2, cu 20 de puncte, la un punct în spatele liderului care va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Grenoble.

La finalul partidei, jucătorii au sărbători alături de fani revenirea spectaculoasă. Suporterii lui Rodez i-au aplaudat la scenă deschisă pe jucători şi au făcut plecăciuni în faţa portarului de 30 de ani.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

8:40

Basarab Panduru nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna?”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și