Închide meniul

„Pot să dorm liniștit!” Reacția scurtă a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 15:29

Reclamă
Pot să dorm liniștit!” Reacția scurtă a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

Reacția scurtă a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

Gică Hagi, la o conferință de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a oferit o reacție scurtă, după ce Ianis, fiul său, a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers. „Regele” a declarat că vestea primită în această săptămână l-a liniștit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost „exilat” la echipa a doua a lui Rangers, și a revenit la antrenamentele primei formații în această săptămână. Fiul „Regelui” a renunțat la o clauză prin care i se mărea contractul, pentru a reveni sub comanda lui Philippe Clement.

Reacția scurtă a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

La conferința de presă premergătoare duelului cu Dinamo, Gică Hagi a fost întrebat despre situația fiului său. Managerul de la Farul a transmis un mesaj scurt, mărturisind că fiul său evoluează la un club uriaș.

Totodată, „Regele” a glumit și a spus că acum poate dormi liniștit, după ce Ianis Hagi a revenit în lotul echipei mari a scoțienilor.

„(N.r. Ianis a renunțat la o sumă de bani pentru a juca) Ianis e la un club imens, mare. Ianis e fericit. Eu sunt liniștit acum, pot să dorm liniștit”, a spus zâmbind Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi s-a antrenat alături de coechipierii săi de la Rangers, înaintea confruntării cu Lyon, din grupa de Europa League. Internaționalul român nu va face parte din lotul scoțienilor pentru acest meci, dat fiind faptul că nu a fost inclus pe lista europeană a scoțienilor.

Ianis Hagi va putea prinde lotul lui Rangers pentru duelul de campionat, cu St Johnstone. Partida se va disputa duminică, de la ora 22:00.

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea despre internaţionalul român. Philippe Clement a vorbit despre motivul pentru care fiul lui Gică Hagi a revenit în lotul primei echipe, dar a precizat că încă nu se poate baza pe mijlocaşul de 25 de ani.

Reclamă

„(Cât de mult te-ai bucurat că Ianis Hagi s-a întors la prima echipă?) Ianis a avut o problemă legată de contract, care era de înainte să vin eu aici. Aceasta s-a rezolvat acum, astfel că Hagi s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și asta avem acum de făcut.

(Cum este să perspectiva de a-l avea pe Ianis Hagi drept o opţiune?) Încă nu este o opţiune. Este un drum de străbătut. Cu cât mai mulţi jucători ai, care pot să facă diferenţa, cu atât mai bine este. Cu siguranţă nu a fost o situaţie pe care mi-am dorit să o am. Acum s-a rezolvat!

Ianis s-a antrenat o singură dată, s-a pregătit doar la echipa a doua. L-am lăsat să joace meciuri cu echipa secundă, pentru a fi cât mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea în următoarele săptămâni cum este. Trebuie să se lupte pentru un loc în echipă. La fel este şi pentru ceilalţi jucători„, a declarat Philippe Clement.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și