Închide meniul
VIDEO

„Poţi să ne spui ceva în română?” Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Singurul cuvânt pronunţat

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 15:25

Reclamă
„Poţi să ne spui ceva în română? Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Singurul cuvânt pronunţat

Reacția fabuloasă a lui Jose Mourinho

Jose Mourinho, în timpul unui meci la AS Roma/ Profimedia

„Poţi să ne spui ceva în română?” Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Tehnicianul celor de la AS Roma a uimit o jurnalistă din Republica Moldova cu răspunsul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez a fost prezent la Tiraspol pentru meciul dintre Sheriff Tiraspol și AS Roma, câștigat de către formația italiană cu scorul de 2-1. La finalul partidei, Mourinho a oferit un răspuns fabulos la o întrebare pusă de o jurnalistă.

„Poţi să ne spui ceva în română?” Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Care este singurul cuvânt pe care îl știe în limba română

La finalul partidei de la Tiraspol, Jose Mourinho a răspuns tuturor întrebărilor adresate de jurnaliști, având în vedere faptul că a fost mulțumit de rezultatul partidei cu Sheriff. O jurnalistă de peste Prut l-a întrebat pe „The Special One” dacă poate pronunța un cuvânt în limba română. Răspunsul acestuia a fost unul de-a dreptul senzațional!

„Jurnalist: Puteți spune ceva în limba română, vă rog?
Mourinho: În română?!
Jurnalist: Da, în română.
Mourinho: Nu vorbesc limba română.
Jurnalist: Vă învățăm noi. Doar un cuvânt!
Mourinho: Cunosc doar un nume în română.
Jurnalist: Ce nume?
Mourinho: Becali!”, a fost conversația dintre Mourinho și o jurnalistă de la „Firul Ierbii”, o emisiune a Federației Moldovenești de Fotbal.

Reclamă

Echipa lui Mourinho, AS Roma, a fost repartizată în Grupa G a UEFA Europa League, din care face parte și campioana Moldovei Sheriff Tiraspol. Duelul din Transnistria a marcat debutul în noul sezon al Europa League pentru tehnician, care s-a întors în capitala Italiei cu toate cele 3 puncte.

Jose Mourinho a dezvăluit că a avut două oferte din Arabia Saudită! Ce l-a făcut pe portughez să continue la Roma

În această vară, cluburile din Arabia Saudită au dat lovitura pe piaţa transferurilor. Mai mulţi jucători de top au plecat din Europa şi au semnat cu formaţii saudite. Nu doar jucătorii de top au fost pe lista arabilor, care au încercat să îl aducă şi pe Jose Mourinho.

Portughezul a primit oferte uriaşe de la Al-Hilal şi Al-Ahli, dar le-a refuzat, pentru a continua la AS Roma. Cu toate acestea, el a declarat că nu este o decizie finală, dând de înţeles că nu este exclus să ajungă în Arabia Saudită la un moment dat.

Reclamă 4 / 0/3

„Arabia Saudită? Am primit oferte de la Al-Hilal şi Al-Ahli, da. Înainte de înâltnire, i-am anunţat pe patroni că nu am nicio intenţie de a accepta. Acasă am spus acelaşi lucru. Mă simţeam prizonierul cuvântului pe care l-am dat jucătorilor la Budapesta şi fanilor la Spezia. Dar, dacă mă întrebaţi dacă nu am acceptat doar din aceste motive, atunci răspunsul este nu, nu doar din aceste motive.

Nu e o decizie finală. În trecut am reuzat o ofertă incredibilă de a antrena naţionala Chinei şi o echipă de club la care ar fi jucat toţi jucătorii naţionalei. O propunere financiară indecentă, din altă lume”, a spus Jose Mourinho,în urmă cu ceva timp, potrivit corrieredellosport.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și