Închide meniul

Povestea incredibilă a unui jucător revelaţie din Bundesliga! Agentul i-a falsificat datele când avea 17 ani, iar fotbalistul a trăit un adevărat coşmar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 16:36

Povestea incredibilă a unui jucător revelaţie din Bundesliga! Agentul i-a falsificat datele când avea 17 ani, iar fotbalistul a trăit un adevărat coşmar

Sursa: Profimedia

Silas Katompa Mvumpa

Povestea incredibilă a unui jucător revelaţie din Bundesliga. Unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Stuttgart trăieşte un scenariu de film dramatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea incredibilă a unui jucător revelaţie din Bundesliga! Silas Katompa a dezvăluit cine este cu adevărat

Povestea lui Silas Wamangituka, fotbalistul lui Stuttgart, face înconjurul lumii. Atacantul a dezvăluit că numele său şi data de naştere au fost falsificate în urmă cu câţiva ani de fostul său agent, care avea control deplin asupra lui, încă din perioada în care era adolescent, potrivit ESPN.com.

Silas Katompa Mvumpa este, de fapt, numele real al jucătorului. Acesta a trăit cu frică de când a părăsit Congo la vârsta de 17 ani pentru a juca în eşaloanele sescunde al Franţei.

„A fost dificil pentru mine să îmi dezvălui povestea. Doar datorită sprijinului primit am putut face asta”, a spus Silas.

Vârful nu s-a născut în 1999, ci în 1998. Datele lui au fost schimbate de agentul care avea control la contul său bancar şi la paşaport.

Reclamă

„Am luat toate măsurile imediat şi am alertat autorităţile după ce Silas ne-a spus. Facem acest caz public pentru a sublinia că suntem transparenţi”, a precizat Thomas Hitzlsperger, directorul sportiv a clubului.

Atacantul a ajuns la Stuttgart în 2019 şi a marcat 11 goluri în ultimul sezon, fiind unul dintre jucătorii revelaţie ai echipei. Potrivit site-urilor de specialitate, acesta este cotat la 25 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și