Închide meniul
LIVE SCORE

Preliminarii Campionatul Mondial 2022 | Italia, trimisă de Elveția la baraj! San Marino – Anglia 0-10. „Poker” Harry Kane!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 23:35

Preliminarii Campionatul Mondial 2022 | Italia, trimisă de Elveția la baraj! San Marino – Anglia 0-10. „Poker Harry Kane!

Preliminarii Campionatul Mondial 2022

Colaj Hepta

Meciurile de luni din preliminariile Campionatului Mondial 2022

  • Albania – Andorra 1-0
  • Austria – Moldova 4-1
  • Elveția – Bulgaria 4-0
  • Irlanda de Nord – Italia 0-0
  • Israel – Insulele Feroe 3-2
  • Polonia – Ungaria 1-2
  • San Marino – Anglia 0-10
  • Scoția – Danemarca 2-0

Update: Irlanda de Nord – Italia 0-0, Elveția – Bulgaria 4-0. Campioana europeană va fi nevoită să joace la baraj. Elveția s-a calificat direct la CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: San Marino – Anglia 0-10. Abraham (78) și Saka (80) au înscris și englezii nu au milă de adversari!

Update: Elveția – Bulgaria 3-0. GOOOLLL Itten! Elveția este cu un picior și jumătate la turneul final. Italia se mai poate califica doar dacă se impune la o diferență de două scoruri. În acest moment, Squadra Azzurra nu a marcat cu Irlanda de Nord.

Update: Polonia – Ungaria 1-1. Swiderski a restabilit egalitatea pentru gazde, în minutul 62.

Update: San Marino – Anglia 0-7. Smith Rowe a mărit chiar și mai mult proporțiile scorului!

Reclamă

Update: Elveția – Bulgaria 2-0. A marcat și Vargas, în minutul 57. Presiune uriașă pe campioana Europei, Italia!

Update: Elveția – Bulgaria 1-0. Okafor a marcat în minutul 48. În acest moment, Elveția profistă de ceea ce se întâmplă în meciul Irlanda de Nord – Italia și se califică la CM 2022.

Update: Polonia – Ungaria 0-1. Schafer i-a dus pe maghiari în avantaj, cu reușita lui din minutul 38.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Scoția – Danemarca 1-0. John Souttar a deschis scorul în minutul 36, cu o lovitură de cap!

Update: San Marino – Anglia 0-6. Măcel al englezilor! Kane a mai înscris și în minutele 39 și 42. „Poker” al starului naționalei Angliei!

Update: San Marino – Anglia 0-4. Kane a reușit „dubla” în minutul 32. E asalt total la poarta celor din San Marino!

Update: San Marino – Anglia 0-3. A marcat și Harry Kane, din penalty, în minutul 27.

Update: San Marino – Anglia 0-2. Englezii dau recital. Fabbri a fost autorul unui autogol, în minutul 15.

Update: San Marino – Anglia 0-1. Gooolll înscris de Harry Maguire. Defensiva gazdelor a gafat imediat după startul meciului!

Reclamă

Update: Austria – Moldova 1-0. S-a deschis repede scorul. Marko Arnautovic și-a trecut numele pe tabelă.

Squadra Azzurra putea să fie sigură de calificare dacă Jorginho nu rata, vineri, un penalty în minutul 90 al meciului cu Elveția. Duelul s-a terminat 1-1, astfel că primele două clasate din grupa C sunt la egalitate de puncte (15), despărțite doar prin golaveraj. Rămâne de văzut cine va primi biletele pentru Qatar.

Meciuri tari în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

Italia are duel în Irlanda de Nord, dar va fi atentă și la ce se întâmplă în confruntarea Elveția – Bulgaria. Sigură de primul loc în grupa I, selecționata Angliei promite un recital de goluri cu ultima clasată. În cele 9 meciuri de până acum, jucătorii din San Marino au scos de 36 de ori mingea din propria poartă. Polonia lui Robert Lewandowski este sigură de prezența la baraj și își va încerca forțele cu Ungaria.

Nu mai sunt dubii nici în grupa F. Cu victorii pe linie și un singur gol primit, Danemarca este lider incontestabil. Are deplasare pe terenul ocupantei locului secund, Scoția.

 

Recomandări
  • Irlanda de Nord – Italia 0-0
  • San Marino – Anglia 0-10

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și