Închide meniul

Presa din Qatar anunţă că s-a ajuns la un acord pentru vânzarea clubului Manchester United

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 14:04

Reclamă
Presa din Qatar anunţă că s-a ajuns la un acord pentru vânzarea clubului Manchester United

Manchester United este la un pas să îşi schimbe patronul

Bruno Fernandes şi Antony, în timpul unui meci la Manchester United/ Profimedia

Presa din Qatar anunţă că s-a ajuns la un acord pentru vânzarea clubului Manchester United. Conform sursei citate, anunţul oficial va fi făcut în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela din jurul vânzării grupării Manchester United ar trebui să se încheie în curând. Potrivit Al-Watan, un cotidian deţinut de familia şeicului Jassim Bin Hamad Al Thani, Qatar a ajuns la un acord pentru a cumpăra clubul din Manchester.

Presa din Qatar anunţă că s-a ajuns la un acord pentru vânzarea clubului Manchester United

Anunţul va fi făcut în scurt timp. Săptămâna trecută, o a cincea ofertă, de 5,8 miliarde de euro, a fost făcută cu titlu de ultimatum familiei Glazer, proprietarii Diavolilor Roşii, scrie news.ro.

La această sumă s-ar adăuga un miliard de euro care ar urma să fie injectat în conturi şi în infrastructură. Şeicul vrea să controleze 100% din club, spre deosebire de rivalul său Jim Ratcliffe. Preşedintele Ineos dorea să achiziţioneze o participaţie majoritară la Manchester United, lăsând 20% pentru familia Glazer, care spera la 7 miliarde de euro.

Familia Glazer, în fruntea clubului din 2005, este extrem de rău văzută în rândul suporterilor care o consideră responsabilă pentru declinul sportiv din ultimii ani (ultimul titlu al „diavolilor roșii” în Premier League datează din 2013).

Reclamă

În luna noiembrie a anului trecut, familia Glazer a anunțat că Manchester United este de vânzare. „Consiliul de administraţie va lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiţii în club, vânzare sau alte tranzacţii care implică compania”, a spus clubul la acea vreme.

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United

Şeicii au transmis o ofertă finală pentru a achiziţiona Manchester United. Ei au pus la bătaie 5.6 miliarde de euro pentru clubul deţinut de familia Glazer. Principala lor ţintă, dacă vor deveni proprietari ai „diavolilor roşii”, este Kylian Mbappe.

Alături de Mbappe, arabii şi-i mai doresc pe Kingsley Coman (Bayern Munchen) și Eduardo Camavinga (Real Madrid), informează digisport.ro, citând bild.de.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și