Închide meniul
NEWS ALERT

Presa din Turcia anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară de la Yeni Malatyaspor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 21:55

Presa din Turcia anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară de la Yeni Malatyaspor

Marius Şumudică, prima reacție după Karagumruk - Yeni Malatyaspor 1-0

Profimediaimages

Presa din Turcia anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară de la echipă, după ce Malatyaspor a pierdut partida cu Goztepe, scor 1-2. Jurnaliştii de la Fanatik susţin că şefii echipei au luat decizia de a-l da afară pe antrenorul român. „Clubul se va despărți în curând de antrenorul român”, scriu jurnaliştii turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară de la Malatyaspor

Cu Şumudică pe bancă, Malatyaspor nu a mai câştigat de 11 meciuri în campionat şi a obţinut doar 3 puncte în această serie. Malatyaspor este pe ultimul loc în clasament, iar şansele de a obţine salvarea de la retrogradare sunt din ce în ce mai mici.

Conform sursei citate, conducerea clubului va începe negocierile cu Marius Şumudică pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Tehnicianul român este considerat de turci vinovat pentru situaţia în care se află Malatyaspor.

Citește și:

Situaţie dramatică pentru Marius Şumudică în Turcia

Situaţia lui Marius Şumudică din Turcia devine una dramatică. Yeny Malatyaspor a pierdut partida cu Goztepe, scor 1-2. Acesta a fost un meci crucial pentru Malatyaspor, având în vedere că Goztepe era prima echipă care se afla pe primul loc ce asigura salvarea de la retrogradare.

Echipa lui Marius Şumudică a început tare partida. Yeni Malatyaspor a deschis scorul prin Eskihellac, în minutul 7. Goztepe a întors rezultatul prim golurile marcate de Emir şi Lourency. Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu doar 15 puncte obţinute în 21 de etape. Echipa antrenată de Marius Şumudică a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Reclamă

Marius Şumudică, răspuns viral după ce i s-a cerut demisia de la Malatyaspor

Du-te acasă, Şumudică!„, i-a cerut un susţinător al lui Beşikaş. „Şumi” nu a stat mult pe gânduri şi i-a transmis un mesaj categoric: „Sunt acasă. Sunt în Malatya„, a fost răspunsul românului. Postarea a devenit imediat virală şi a adunat peste 800 de aprecieri.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și