Închide meniul

Presa sud-coreeană anunţă că Dan Petrescu ar putea fi demis după următorul meci: „Ne-am săturat de scuze”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 15:51

Reclamă
Presa sud-coreeană anunţă că Dan Petrescu ar putea fi demis după următorul meci: „Ne-am săturat de scuze

Presa sud-coreeană anunţă că Dan Petrescu ar putea fi demis după meciul de mâine

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Presa sud-coreeană anunţă că Dan Petrescu ar putea fi demis după următorul meci! Jeonbuk joacă mâine, în deplasare, cu Jeju United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk este pe ultimul loc în prima ligă sud-coreeană. Echipa pe care o va întâlni mâine echipa lui Dan Petrescu are un punct mai mult decât Jeonbuk.

Presa sud-coreeană anunţă că Dan Petrescu ar putea fi demis după următorul meci: „Ne-am săturat de scuze”

Jeonbuk are doar 3 puncte obţinute în primele 4 etape jucate în campionat în acest sezon.

Meciul poate fi o ghilotină care să decidă soarta antrenorului Petrescu. Jeonbuk, într-o criză mai rea decât un coşmar, Petrescu tremură!”, a scris publicaţia sud-coreeană Oh My News.

Fanii sunt revoltaţi după ce Jeonbuk a ajuns lanterna clasamentului în Coreea de Sud. Mai mulţi suporteri i-au cerut demisia lui Petrescu. „Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”, au postat suporterii lui Jeonbuk pe Facebook.

Reclamă

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk: „E o ruşine!”

Reacţia lui Dan Petrescu nu a întârziat să apară, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk. Antrenorul român s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a remizat cu Ulsan HD, după ce a fost condusă cu 2-0, însă a subliniat că jucătorii săi au încasat goluri ca urmare a greşelilor comise.

Trupa lui Dan Petrescu nu a obţinut nicio victorie, în cele patru etape disputate în noul sezon.

Dan Petrescu a mai subliniat că se confruntă cu multe probleme de lot la Jeonbuk şi trebuie să găsească soluţii pentru a redresa echipa. „Bursucul” a mai subliniat că este o ruşine faptul că echipa sa încă nu a obţinut nicio victorie, în acest sezon din Coreea de Sud.

Reclamă 4 / 0/3

Este o ruşine că nu avem nicio victorie, dar nu depinde de jucători”

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză, au existat câteva probleme. Jucătorii au reacţionat după ceea ce a fost cea mai proastă repriză a sezonului. A fost bine că am reuşit să egalăm, dar îmi pare rău că nu le-am adus fanilor victoria.

Trebuie să câştigăm. E bine că am încheiat meciul la egalitate. Accidentările şi penalty-urile ratate nu sunt un lucru bun. În special, accidentarea bruscă a lui Hong Jeong-Ho este una nefericită. Jung Tae-wook, care a intrat ca rezervă, a jucat și el bine, dar cel mai important lucru a fost să nu se accidenteze.

Este o ruşine că nu avem nicio victorie, dar nu depinde de jucători. Vreau ca jucătorii să se simtă bine şi să aibă spirit de luptă. Au marcat goluri frumoase, dar au primit din cauza greşelilor comise. Nu vreau să pun presiune pe ei. Avem mulţi jucători accidentaţi şi trebuie să găsim soluţii repede”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

S-a vorbit că Bergodi ar putea fi înlocuit cu Dan Petrescu!

În ultime vreme s-a lansat ipoteza că Bergodi ar putea fi înlocuit cu Dan Petrescu. Fanii giuleşteni sunt extrem de nemulţumiţi după ce Rapidul a pierdut cu Universitatea Craiova după ce a condus cu 1-0.

Giuleştenii au fost învinşi, deşi aveau un om în plus pe teren. Dan Şucu a asigurat însă că Bergodi are postul asigurat până la finalul sezonului.

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și