Închide meniul

Preşedintele Belarusului, Alexander Lukaşenko, glume pe seama coronavirusului! Suporterii boicotează meciurile

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 15:33

Reclamă
Preşedintele Belarusului, Alexander Lukaşenko, glume pe seama coronavirusului! Suporterii boicotează meciurile

Zuma Press / Mena via Hepta

Preşedintele Belarusului sfidează pandemia de coronavirus

În Belarus, s-au înregistrat până acum 163 de infectări, dar şi două decese. Preşedintele ţării, Alexander Lukashenko, nu dă semne că are de gând să ia vreo măsură de carantină. Mai mult decât atât, acesta a fost prezent marţi la un meci de hochei pe gheaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu există viruşi aici! I-aţi văzut voi zburând? Nici eu nu îi văd. Nu există nimic mai bun decât sportul, e cel mai bun medicament", le-a spus Lukaşenko fanilor aflaţi în jurul său, potrivit site-ului Euronews.

Suporterii din Belarus, tot mai îngrijoraţi

Următoarea etapă a campionatului de fotbal din Belarus ar trebui să înceapă de vineri. Suporterii au început deja să vorbească între ei şi să pună la punct un plan de opri partidele.  

"Tot mai multe galerii au anunţat un boicot al meciurilor din cauza ameninţării pe care o reprezintă COVID-19 şi fac un apel la autoizolare pentru a preveni răspândirea virusului. Este amuzant că e singurul campionat în care se mai joacă, iar Guvernul neagă pericolul. Suporterii îndrăznesc să pună sănătate pe primul loc", este postarea de pe Twitter a lui Pavel Klymenko. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și