Închide meniul

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

Publicat: 16 iulie 2024, 10:00

Reclamă
Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat după ce ar fi agresat un steward la finala Copa America 2024

Profimedia

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024. Finala Copa America câştigată de Argentina în faţa Columbiei la Miami (1-0) a fost marcată de numeroase incidente în care au fost implicaţi suporteri sud-americani. Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal, Ramon Jesurun, a fost arestat pentru scurt timp de poliţia din Florida, după ce a fost implicat într-o presupusă agresiune asupra unui angajat al stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Absenţa sa nu a trecut neobservată după finala Copa America pierdută în faţa Argentinei (1-0 ap). Atunci când au fost înmânate medaliile jucătorilor şi personalului echipei naţionale columbiene, un om lipsea: Ramon Jesurun, preşedintele Federaţiei Columbiene de Fotbal (FCF).

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

Potrivit relatărilor presei din Florida şi Columbia, şeful organismului naţional se afla în acel moment în custodia poliţiei americane. Implicaţi într-un incident cu un angajat al stadionului, Ramon Jesurun şi fiul său au fost arestaţi după meci, scrie news.ro.

Ramon Jesurun, care este, de asemenea, vicepreşedinte al CONMEBOL şi membru al Consiliului FIFA, s-a aflat în centrul unui conflict între fiul său şi un angajat al stadionului care ar fi încercat să îi împiedice să intre pe teren după ce Cafeteros a pierdut finala.

Deşi managerul FCF a părut iniţial că doreşte să separe diferitele persoane implicate, situaţia a degenerat în cele din urmă când un membru al securităţii stadionului le-a cerut bărbaţilor „care le strigau în faţă” să se retragă, potrivit presei, care citează un raport al poliţiei.

Ca urmare, tensiunile au crescut până la punctul în care poliţia a trebuit să intervină pentru a-i aresta pe Ramon Jesurun şi pe fiul său. Potrivit ziarului columbian El Tiempo, poliţia a găsit o circumstanţă agravantă împotriva tatălui şi fiului Jesurun. Înainte de incident, preşedintele Federaţiei Columbiene de Fotbal şi fiul său ar fi consumat băuturi alcoolice.

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și