Închide meniul

Preşedintele unei ţări a răbufnit după încă un moment ruşinos trăit de Arsenal: „Nu trebuie să acceptăm mediocritatea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 11:01

Preşedintele unei ţări a răbufnit după încă un moment ruşinos trăit de Arsenal: „Nu trebuie să acceptăm mediocritatea

Preşedintele unei ţări a răbufnit după încă un moment ruşinos trăit de Arsenal

Profimediaimages

„Ce? Este fotbal, este o înfrângere a lui Arsenal cu Brentford, echipă care a meritat victoria. Fanii nu merită să se obişnuiască cu aşa ceva. NU! Spun asta ca unul dintre marii fani ai lui Arsenal. O schimbare a întârziat prea mult să vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne chinuim de un deceniu. Nu putem avea un plan care să meargă? Trebuie văzut cum gestionăm situaţia jucătorilor cumpăraţi să execute planul. O asemenea mentalitate nu aduce schimbarea.

Nu trebuie să acceptăm mediocritatea. O echipă trebuie construită cu obiectivul de a câştiga. Cred că ştim pe umerii cui apasă povara asta. Sper că ştiu şi ei”, au fost mesajele lui Paul Kagame.

Reclamă

Cel mai probabil, schimbarea la care se referă preşedintele ţării din estul Africii este cea a lui Mikel Arteta, managerul care întârzie să aibă rezultate cu Arsenal, echipă obişnuită cu performanţa. Londonezii au câştigat de 13 ori titlul în Anglia.

Brentford – Arsenal 2-0 | Surpriză uriaşă în prima etapă din Premier League

Arsenal a fost învinsă cu 2-0, de nou-promovata Brentford, în prima etapă a campionatului Angliei. Golurile au fost marcate de Canos (22) şi Noergaard (73).

Arsenal nu i-a avut la acest meci pe Alexandre Lacazette şi Pierre-Emerick Aubameyang, care „nu s-au simţit bine”, conform explicaţiilor oferite de antrenorul Mikel Arteta.

Reclamă 4 / 0/3

Brentford, victoria care îi poate aduce 300 de milioane de euro

Brentford a devenit mai bogată cu 156 de milioane de euro. Dacă nu va retrogada la loc după doar o stagiune, echipa londoneză va fi recompensată cu până la 307 milioane de euro.

Banii vin din drepturile TV şi contractele de publicitate, ce sunt mult mai scumpe în Premier League decât în Championship (n.r. – liga 2 din Anglia).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și