Închide meniul

Prima lovitură dată de Joan Laporta. Jucătorul care şi-a dat acordul verbal pentru a semna cu Barcelona

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 10:24

Prima lovitură dată de Joan Laporta. Jucătorul care şi-a dat acordul verbal pentru a semna cu Barcelona

ProfimediaImages

Joan Laporta dă o super-lovitură la Barcelona

  • Joan Laporta aduce un super-jucător la Barcelona
  • Laporta e noul preşedinte al catalanilor

Austriacul a mai fost dorit de două cluburi uriaşe, Real Madrid şi PSG, dar va ajunge pe Camp Nou la finalul acestei stagiuni. Aceasta va fi prima lovitură dată de Joan Laporta după ce a devenit preşedintele grupării blaugrana. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Alaba pleacă de la Bayern Munchen la Barcelona

Motivul pentru care el a plecat de la Munchen a fost salariul cerut, de aproximativ 20 de milioane de euro. Alaba va avea un salariu de cel puţin 11 milioane de euro pe Camp Nou, asta datorită faptului că ajunge acolo liber de contract. 

Karl Heinz Rummenigge a susţinut că bavarezii i-au făcut lui Alaba trei propuneri de prelungire a contractului, dar acesta nu a acceptat niciuna. Astfel, nemţii au luat decizia de a-l lăsa să negocieze cu orice alt club.

Reclamă

David Alaba a cucerit 9 titluri în Bundesliga, 6 Cupe şi 3 Supercupe ale Germaniei, două trofee UEFA Champions League, dar şi două Supercupe ale Europei şi un CM al Cluburilor.

Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei

Joan Laporta este din nou preşedintele Barcelonei. El a fost votat de 30.184 dintre membrii clubului. Laporta a adunat un total de 54,28% din opţiunile alegătorilor. "Messi m-a felicitat pentru victorie", a transmis noul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta.

Reclamă

Prioritatea lui Laporta rămâne însă păstrarea lui Messi la Barcelona. Argentinianul se află la final de contract şi este dorit de echipe precum PSG şi Manchester City.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r – Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță.

Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți. După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a transmis Joan Laporta, potrivit El Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”