Închide meniul

Prima ofertă pentru Deian Sorescu, după ce a impresionat în Turcia! Echipa care îl dorește pe român

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 16:32

Reclamă
Prima ofertă pentru Deian Sorescu, după ce a impresionat în Turcia! Echipa care îl dorește pe român

Prima ofertă pentru Deian Sorescu, după ce a impresionat în Turcia

Deian Sorescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Aceasta este prima ofertă pentru Deian Sorescu, după ce a făcut un sezon bun la Gaziantep și a impresionat în Turcia. Românul s-a aflat sub formă de împrumut la fosta echipă a lui Marius Șumudică, iar după expirarea înțelegerii ar trebui să se întoarcă la Rakow, în Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui sezon, Sorescu a jucat 17 meciuri la Gaziantep, în care a marcat de 4 ori și a oferit 2 pase decisive. Clubul din Turcia l-ar fi putut cumpăra definitiv, în schimbul sumei de 700.000 de euro, însă oficialii formației nu au activat această clauză.

Prima ofertă pentru Deian Sorescu, după ce a impresionat în Turcia

Acum însă, turcii anunță că oficialii lui Gaziantep doresc să îl păstreze pe Sorescu, însă sub formă de împrumut, nu de transfer definitiv.

Potrivit unor informații apărute în presa din Turcia, antrenorul echipei, Selçuk İnan, îl vrea pe român în echipa sa, fiind impresionat de evoluțiile acestuia, din ultimele 6 luni.

„Se vor lua măsuri pentru păstrarea lui Sorescu, al cărui contract cu Gaziantep Football Club a expirat. Scopul echipei roș-negre este ca Sorescu să rămână și în noul sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Antrenorul Selçuk İnan vrea ca Sorescu să fie ținut. Jucătorul s-a evidențiat prin fotbalul pe care l-a jucat pentru roș-negri, în a doua jumătate a sezonului, când a marcat 4 goluri, deși evoluează ca extremă.

Se vor căuta modalități de negociere a unui nou acord cu jucătorul român”, a anunțat publicația Telegraf.

În cariera sa, Deian Sorescu a fost legitimat la: Poli Timișoara, Dinamo, Rakow, FCSB și Gaziantep. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş

Împrumutat la Gaziantep, Drăguş a avut evoluţii spectaculoase în această ediţie de campionat. În cele 35 de meciuri din toate competiţiile a înscris 15 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Marius Şumudică l-a dat de gol pe Denis Drăguş şi anunţă că transferul s-a realizat deja.

„O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește 2 milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a declarat Marius Șumudică la fanatik.ro.

Denis Drăguş este cotat la suma de patru milioane de euro, pe site-urile de specialitate. Atacantul român a fost transferat de Standard Liege în vara lui 2019, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și