Închide meniul
Foto

Prima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024

Publicat: 24 aprilie 2024, 18:59

Reclamă
Prima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024

Prima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan şi iubita lui, Paula Olah / Colaj Instagram

A apărut prima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce internaţionalul român s-a accidentat grav şi e OUT de la EURO 2024. Paula Olah, care este în Turcia alături de mijlocaşul lui Ankaragucu, a transmis un mesaj pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi urmează să fie operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni. I s-a spulberat visul de a juca la turneul final din Germania.

Prima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul român va fi operat!

Olimpiu Moruţan a suferit accidentarea teribilă în meciul Ankaragucu – Beşiktaş, scor 0-0, din Cupa Turciei. A fost scos pe targă, iar verdictul medicilor a fost unul devastator.

Internaţionalul român a primit imediat sute de mesaje de încurajare. A fost „îmbărbătat” atât de coechipierii de la Ankaragucu, cât şi de cei de la echipa naţională. Antrenorul său din Turcia, Emre Belozoglu, i-a scris: „Te vei întoarce mai puternic, frate!„.

Postarea tehnicianului de la Ankaragucu a fost distribuită, pe contul ei de Instagram, de iubita lui Olimpiu Moruţan. Ea i-a mulţumit printr-un emoticon care înfăţişează o inimă. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu postarea care a apărut pe contul oficial al echipei naţionale a României.

Reclamă

Paula Olah este într-o relaţie cu Olimpiu Moruţan încă din perioada în care mijlocaşul juca la FC Botoşani. Tânăra originară din Cluj-Napoca, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a făcut Facultatea de Drept şi este avocat.

Moruțan are o prietenă care știe 5-6 limbi străine. Mi-a dat-o la telefon, vorbește germană mai bine decât mine. Am întrebat-o: ‘Domnișoară, știți engleză?’ / ‘Cum să nu, domnule Becali?’ / ‘Păi, vorbiți numai engleză cu el în casă până învață engleza„, spunea Giovanni Becali despre iubita lui Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

Edi Iordănescu a primit o lovitură importantă, Olimpiu Moruţan fiind un jucător de bază al naţionalei tricolore. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, e mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

Potrivit surselor noastre, Moruţan va fi operat în Turcia în cursul zilei de vineri. Galata, fosta echipă a lui Moruţan, se va implica şi ea în operaţia internaţionalului român.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și