Închide meniul
Foto

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 9:18

Reclamă
Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024!

Olimpiu Moruţan, scos pe targă în meciul de Cupă al lui Ankaragucu / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan e OUT de la EURO 2024. Verdictul din partea medicilor este devastator pentru internaţionalul român. El a fost scos pe targă în partida Ankaragucu – Beşiktaş 0-0, din turul semifinalelor Cupei Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Moruţan, e cea mai proastă veste pentru internaţionalul român. Imediat după ce s-a aflat de accidentarea mijlocaşului, toată lumea se temea de o ruptură a tendonului lui Ahile,  care l-ar ţine departe de gazon timp de 6 luni. Diagnosticul cumplit a fost confirmat.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE MORUŢAN S-A ACCIDENTAT GRAV (DE LA MINUTUL 08:40)

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

Reclamă

”Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni.

Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

România a terminat grupa de calificare pentru EURO 2024 pe primul loc, înaintea Elveţiei.

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea

Olimpiu Moruțan a oferit o pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Fostul jucător de la FCSB impresionează în campionatul din Turcia.

Mijlocașul român a fost titularizat de antrenorul lui Ankaragucu, pentru duelul cu Gaziantep. La fosta echipă a lui Marius Șumudică, au fost trimiși pe teren din primul minut și românii Niță, Drăguș și Sorescu.

În minutul 31 al duelului, atunci când Ankaragucu era condusă cu 0-1, Olimpiu Moruțan a găsit o soluție incredibilă pentru o fază care nu se anunța a fi periculoasă.

Mijlocașul echipei naționale a trimis o centrare perfectă, de la jumătatea terenului, care l-a găsit pe Bekiroglu. Colegul lui Moruțan l-a învins apoi fără probleme pe Florin Niță.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”!

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul unui meci cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Reclamă

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și