Închide meniul

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Gaziantep a anunţat că îl dă afară: "Sunt uşurat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 14:58

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Gaziantep a anunţat că îl dă afară: "Sunt uşurat!"

Twitter Gaziantep

Marius Şumudică

Marius Şumudică a confirmat faptul că va pleca de la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu s-a întâmplat nimic, am reziliat contractul de comun acord. Sunt lucruri pe care nu le pot spune acum până închei cu ei. Mâine voi încheia tot ce ţine de bani şi mă voi întoarce în ţară. Sunt uşurat", a spus Marius Şumudică la Digisport. 

Marius Şumudică a fost data fară de la Gaziantep

Marius Şumudică a fost dat afară de la Gaziantep.

"Drumurile noastre s-au despartit reciproc de Marius Sumudica, care antreneaza de aproximativ 1.5 sezoane in clubul nostru de fotbal Gaziantep.

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de dl. Sumudica și întreaga sa echipă pentru contribuția adusă echipei noastre în timpul serviciului și le urează succes în următoarea carieră", a anunţat Gaziantep pe reţelele de socializare.

Reclamă

Marius Şumudică, numit "ţigan" în Turcia

Marius Şumudică a fost dat afară de la Gaziantep la câteva ore după ce a fost numit "ţigan".

Presa din Turcia susţine că acesta l-a jignit în timpul unei emisiuni pe tehnicianul nostru, care se află în război total cu conducerea lui Gaziantep.

Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut așa ceva, unde se crede? Se comportă ca un țigan, e un țigan”, a spus Erman Toroglu, un fost jucător turc.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu mai vorbiţi aşa!", a fost reacţia moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. ”Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerșetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacţia tuturor.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și