Închide meniul

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu: „Tot stadionul i-a scandat numele! E nebunie”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 22:46

Reclamă
Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu: „Tot stadionul i-a scandat numele! E nebunie

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în sferturile de finală din Conference League după o revenire de poveste în returul cu Dinamo Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic s-a impus cu 5-1 în retur, după ce a pierdut partida de la Zagreb, scor 0-2. Mircea Lucescu a spus că şi-ar dori ca fiul său să facă pasul, în viitor, la o echipă din Vestul Europei.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu

„Au început foarte convins, au marcat pe merit. A fost un moment de descumpănire când portarul a ratat o degajare şi au şi marcat. Dinamo Zagreb a mai avut şansă să mai dea un gol. O victorie extraordinară, ţinând cont că Dinamo Zagreb a eliminat Sevilla. Eu de sus văd acum, de om neutru. Eu sunt suporter acum. De vreo 50 de ani nu am mai fost suporter. Bineînţeles că am fost în cabină, i-am salutat pe toţi. Vom fi împreună în această seară. Să termine conferinţa de presă. E o nebunie la stadion. Maniera a fost entuziasmantă. Stadionul era înconjurat de suporteri. La final, tot stadionul i-a scandat numele. Este un lucrur extraordinar. Eu aş vrea să facă pasul spre Vestul Europei”, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Răzvan Lucescu, euforic după ce a calificat-o din nou pe PAOK în sferturile Conference League

Răzvan Lucescu a oferit prima reacţie, după ce a calificat-o din nou pe PAOK în sferturile Conference League. Antrenorul român a declarat că echipa sa traversează un sezon magic, iar victoria reuşită în faţa lui Dinamo Zagreb a fost una de senzaţie.

PAOK a întors rezultatul din tur, cu Dinamo Zagreb, şi a reuşit să se califice în sferturile Conference League. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a impus categoric, scor 5-1, după ce în tur croaţii au câştigat cu 2-0.

Reclamă

„Adevărul este că am vrut să ne întoarcem la ceea ce ştiam că putem face bine. Să reacţionăm, să avem intensitate, să avem determinare pentru un astfel de meci. Evident, să ne sacrificăm pe teren. Este o realizare foarte, foarte mare pentru echipă. Este a doua oară ăn 20 de ani când o echipă din Grecia se califică în sferturile unei competiţii europene, şi în precedenta dată a fost tot PAOK, în urmă cu doi ani. Am subliniat acest lucru jucătorilor înainte de meci.

Oamenii trebuie să fie aproape de echipă, nu doar astăzi, ci în general când nu jucăm bine. Suntem oameni, încercăm să dăm tot ce avem mai bun, să jucăm cel mai bun fotbal. Traversăm un sezon magic, pe măsură ce trece, aşa că avem nevoie ca fanii să fie aproape de noi”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și