Închide meniul

Prima reacție din tabăra lui Juventus, după ce clubul a fost depunctat cu 15 puncte: „O nedreptate flagrantă, vom face recurs”

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 8:29

Prima reacție din tabăra lui Juventus, după ce clubul a fost depunctat cu 15 puncte: O nedreptate flagrantă, vom face recurs”

Juventus a fos

Jucătorii lui Juventus / Profimedia

  • Prima reacție din tabăra lui Juventus, după ce clubul a fost depunctat cu 15 puncte

Prima reacție din tabăra lui Juventus, după ce clubul a fost depunctat cu 15 puncte. Avocații formației din Torino au anunțat că decizia este una total incorectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Juventus va face recurs și speră ca situația să fie schimbată cât mai repede posibil.

Prima reacție din tabăra lui Juventus, după ce clubul a fost depunctat cu 15 puncte

Potrivit Gazzetta dello Sport, avocații lui Juve sunt pregătiți să atace în instanță depunctarea primită de club.

Reclamă

„Această decizie reprezintă un tratament clar inegal față de orice alt club. Este o nedreptate flagrantă față de Juventus și față de milioane de fani. Avem încredere că situația va fi remediată în curând la următorul nivel de judecată” se arată în comunicatul avocaților lui Juventus.

După vestea șoc din Italia, Leandro Bonucci, căpitanul echipei, a transmis și el un mesaj în care face apel la unitate.

Reclamă

„Noi împreună cu voi. Astăzi este și mai important să fim o echipă. Înainte pe drumul nostru”. a fost mesajul postat de Bonucci pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19)

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte! Cutremur în Serie A! Verdict dezastruos pentru bianconeri

Gazzetta dello Sport a anunțat, vineri, că Juventus a fost penalizată cu -15 puncte în Serie A, în urma scandalului de fraudă în care sunt implicați foștii conducători ai echipei. Clubul poate face apel.

Reclamă 4 / 0/3

Foștii conducători de la Juventus au încasat suspendări mari: 2 ani interdicție pentru fostul președinte Andrea Agnelli, 2 ani și jumătate pentru Fabio Paratici, fostul director sportiv, 8 luni pentru ex-vicepreședintele Pavel Nedved, 2 ani pentru directorul executiv Maurizio Arrivabene, 1 an și 4 luni pentru alt director, Federico Cherubini.

Juventus e pe locul 3 în acest moment, cu 37 de puncte acumulate după primele 18 etape disputate. Fără cele 9 puncte, piemontezii coboară pe poziția a 11-a.

Juventus e în vizorul autorităților după ce declaraţiile financiare ale clubului au fost controlate, în ultimele luni, pentru presupusă falsă contabilitate şi manipulare a pieţei, în scandalul „plusvalențelor”.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”